Nieuws

Géén verzoek om promotie bij KNVB

www.bladella.nl
"Bestuur van Bladella doet géén verzoek om promotie bij KNVB." Voorzitter René Walen-berg: "Om misverstanden te voorkomen deel ik de leden van Bladella via deze officiële weg mede dat het bestuur van Bladella bij de KNVB géén verzoek heeft ingediend om eventueel te promoveren.

Even los van het feit dat het maar zeer de vraag is of een dergelijk verzoek gehonoreerd zou worden, was het bestuur vrijwel unaniem van mening dat Bladella niet via een administratieve procedure naar de 2de klasse zou moeten promoveren.

Wij waren graag kampioen geworden en via de 2de periodetitel waren promotiewedstrijden al in de knip, maar als gevolg van de Coronacrisis is er dat helaas niet meer van gekomen. Het bestuur is er van overtuigd dat met het vaandelteam dat het nieuwe seizoen aan de start staat - en hopelijk ook met een nieuwe competitie in de 3de klasse kan beginnen - wij opnieuw hoge ogen zullen gooien voor het kampioenschap.
Dat worden weer talrijke Kempische derby’s in een leuke klasse en dan worden we graag kampioen, vieren het daarbij behorende feest en zullen dan naar de 2de klasse promoveren. Dat is een lonkend perspectief en zeker niet denkbeeldig.
Blijkbaar worden er op dit moment berichten verspreid die een andere strekking hebben, maar die zijn dus helemaal onjuist. Het bestuur hoopt op deze wijze te voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat over dit punt.

Namens het bestuur van v.v. Bladella

René Walenberg
voorzitter

Houd de regels in acht en blijf gezond

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven