Nieuws

Training Bovenbouw wordt hervat!!

www.bladella.nl
Vanaf 18 mei is het de beurt aan de Bovenbouw! -JO13 t/m JO19/MO19- Ook (aangemelde) niet-leden zijn dan welkom!

 


Succesvol bij de onderbouw!
Na een flinke tijd zonder voetbal zijn de voetbalactiviteiten voor onze jongste jeugd afgelopen week weer gestart! Een team van Bladella-vrijwilligers heeft hard gewerkt om met de richtlijnen van het RIVM een protocol op te stellen. Daarbij moesten zij de materialen regelen en ervoor zorgen dat er ter plekke voldoende coördinatoren aanwezig waren. We kregen ook hulp van hoofdsponsor MS Schippers die zorgde voor ontsmettingsmateriaal, waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt.

Het was de moeite waard!
Zoals een zeer gewaardeerd vrijwilliger het zei: ”Er was niet één spelertje dat het veld op wandelde. Ze renden allemaal vol enthousiasme naar het veld en kwamen naderhand voldaan met 'rooie koppetjes' weer terug". En daar doen we het toch voor! De ouders lieten hun waardering met complimenten blijken en ook door de aanwijzingen op te volgden: dank daarvoor! Raken nu ook andere leden meer enthousiast? Graag!!

Nu ook de ouderen, vanaf 18 mei!
Na het succes van deze eerste week kunnen we de herstart van de trainingen 'opschalen' naar oudere jeugd die wel aan de ‘anderhalve meter’ richtlijn moet voldoen: de bovenbouw! We reageren daarbij positief op de vraag van de gemeente om ook niet-leden te laten meetrainen. Die liefhebbers kunnen zich via de website link, aanmelden. We gaan daarna met hen contact opnemen. De ambitie is om in de week van 18 mei te starten. De seniorencommissie van Bladella bekijkt of, en in welke vorm, ook de trainingen van de senioren op korte termijn kunnen starten. Meer informatie hierover volgt spoedig.

Coördinatoren gevraagd!!!
Om het begin en de afloop van de trainingen, en de materiaaluitgifte, in goede banen te leiden hebben we dringend nog een aantal coördinatoren nodig! Welke ouder of vrijwilliger is bereid te helpen? Het betreft enkele avonden meehelpen, je krijgt de nodige uitleg en daarbij sta je er niet alleen voor. Er zijn steeds twee coördinatoren aanwezig. Als je wil helpen kun je dat het best melden bij de trainer van het team van je kind. Die zorgt ervoor dat de meldingen op de juiste plaats terecht komen. Alle hulp is welkom!

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven