Nieuws

Bladella Onder19-1 Herbstmeister!

08 december 2017
www.bladella.nl
'Gelijk' was net voldoende om najaarskampioen te worden. In de promotie-poule na de winter gaat het om de enige echte prijs: de hoofdklasse!

Dit jaar heeft de KNVB gekozen om de 1e klassen open te stellen voor alle clubs. Elke vereniging kon zich daarvoor inschrijven. Ook werd bepaald dat er gespeeld ging worden in twee aparte halve competities. Na het afronden van de najaarscompetitie worden de 72 beste teams (op basis van wedstrijdpunten coëfficiënt) in Zuid I ingedeeld in zes promotiepoules. De uiteindelijke kampioenen van die voorjaarscompetities promoveren dan uiteindelijk naar de hoofdklasse.

Deze zaterdag (9 december) speelt het vaandelelftal van de jeugd haar laatste wedstrijd in de najaarscompetitie om 14:30 uur thuis tegen Bergeijk. Bij winst of gelijkspel mogen de ‘A1’-mannen zich “kampioenen” noemen. (de uitslag werd: 2-2) Als je iets kunt vieren, moet je dat niet nalaten. Dus…
Na negen competitieduels gespeeld te hebben is de voorsprong op aartsrivaal Reusel Sport drie punten. De verliespunten werden, evenals door Reusel, opgelopen in het uitduel tegen SV Valkenswaard. In de thuiswedstrijd tegen de geelzwarte buren was goed te zien wat het effect is van de aansluiting van dit team op de dinsdagavonden bij de selectiegroep van Huub Vermeulen. De algemene mentale en fysieke weerbaarheid van de Onder19 spelers is hierdoor met sprongen vooruit gegaan. Er wordt op een volwassen manier een pot voetbal op de mat gelegd. De groep is ook met een duidelijke missie aan het seizoen begonnen. Individueel als speler door ontwikkelen en als team promotie naar de hoofdklasse bewerkstelligen. En ze liggen op koers!

Met niet altijd even mooi voetbal - maar wel efficiënt - hebben de jongemannen die resultaten geboekt die het kader bij de start van de competitie voor ogen had. Kort terugkijkend op afgelopen maanden zijn een 9-tal competitiewedstrijden afgewerkt: 8 keer werd gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld. In de bekercompetitie werd vier keer in actie gekomen. Helaas was in de 2e ronde Wilhelmina Boys - uit de top van de hoofdklasse – net even te sterk.

Duidelijk voor de groep is wel dat de ECHTE prijs pas helemaal aan het eind verdeeld gaat worden. Er dient nog zeker doorgepakt gaan worden om promotie te behalen zodat alle selectieteams bij de jeugd op hoofdklasse niveau kunnen spelen.
Een mooi resultaat om de winterstop mee in te gaan en om nog sterker eruit te komen.
De voorjaarscompetitie wordt met veel vertrouwen tegemoet gezien..!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven