Nieuws

'MS Schippers' nieuwe hoofdsponsor Bladella!

17 juni 2016
www.bladella.nl
Op zaterdag 16 juli 2016 is het de moeite waard om naar sportpark de Smagtenbocht te komen. Om 14.30 uur wordt er een speciale voetbalwedstrijd gespeeld. Aansluitend barst er een enorm feest los!

Na jaren de naam van hoofdsponsor 'De Tipmast' te hebben gedragen, gaat het vaandelteam verder met 'MS Schippers' op haar tenues. Deze start wordt gevierd met een officiële voetbalwedstrijd tussen het vaandelteam van Bladella en een zorgvuldig geselecteerd team met de beste spelers van de agrarische firma.
   Klik hier voor de video van de persconferentie en bekijk ook het interview met het Schippers' coachduo Ivo Cattenstart en Gijs Kennis
Dat de teams aan elkaar gewaagd zijn, blijkt al uit de voorbereiding. Veertig personeelsleden van MS Schippers hebben zich kandidaat gesteld voor een heuse selectiewedstrijd. Tijdens een geheime sessie op 18 juni in het RKC-stadion in Waalwijk proberen deze medewerkers zich in de kijker te spelen. Ze worden aan een strenge selectie onderworpen, zodat de beste spelers aantreden tegen Bladella. Bij v.v. Bladella heeft trainer Huub Vermeulen zijn manschappen vroegtijdig teruggeroepen van hun vakantie en wordt er vanaf 2 juli weer serieus getraind. Er wordt dus niets aan het toeval over gelaten.

De wedstrijd, die om 14.30 uur begint, is voor het publiek een uitermate ludieke en amusante happening. Met veel toeters en bellen wordt de nieuwe hoofdsponsor geïntroduceerd. Niemand minder dan Evert ten Napel, bekend van radio en de televisie, zal de wedstrijd voorzien van live commentaar. Bladella zorgt voor een swingende ambiance en MS Schippers zorgt letterlijk voor het nodige vuurwerk. Voor en na de wedstrijd is er muziek die past bij een feest in de kantine van v.v. Bladella. Ook op het blauwwitte terras zal bij deze gelegenheid de kleur groen vertegenwoordigd zijn. Dat is vanzelfsprekend met zoveel personeelsleden en daarbij de leiding van het bedrijf.
 
Bij deze gelegenheid bent u uiteraard van harte welkom! Niet alleen als Bladella-supporter en voetballiefhebber, maar zeker ook als feestvierder, gespecialiseerd in de derde helft. Het dak gaat eraf met Feest DJ Jens, Pindakaas, DJ Ardistic en Aap uit de Mouw!
 
Tot 16 juli. Tot Bladella. Tot MS Schippers!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven