Bladella - Nevelo 0-2

26 maart 2016
www.bladella.nl
Bladella was het eerste half uur de betere ploeg. Daarna had Nevelo zich erg goed ingesteld op de tegenstander en kwamen er nog maar sporadisch kansen. De gasten uit Oisterwijk wisten vooral uit counters gevaarlijk te worden en bleken daarmee toch de drie punten te kunnen meenemen.

De beginfase was heel nadrukkelijk voor Bladella. In de eerste vijf minuten kreeg de ploeg al drie hoekschoppen te nemen waaruit veel gevaar ontstond. Enkele minuten later bleek duidelijk de kracht van Nevelo. Met veel mensen in de achterste rij en snelle spelers in de voorhoede stichtte ze voor het eerst gevaar voor het Bladelladoel. Rens van Lissum kopte echter over het doel. De Bladellaverdedigers waren gewaarschuwd. Het gevaar van de thuisploeg moest komen uit vrije trappen. Combinerend konden de Bladellavoorwaartsen geen bres slaan in de vijfmans muur van Nevelo. Verder dan een goede inzet van Anel Selimovic en een schot van de jeugdige Tom Hermans dat net over het doel vloog, kwam Bladella niet. Dat had Mascotte Teun de Kort toch voor de wedstrijd goed voorgedaan. Na een half uur kreeg Nevelo wat meer grip op het middenveld. Dat kon gebeuren doordat er slordigheden slopen in het Bladellaspel.
 
Hoop was er in de tweede helft als Bladella naar “de Goeie Goal” speelde. Het duurde echter tot de 64ste minuut vooraleer Cas Vosters dicht bij een doelpunt was. Nevelo-doelman Max Monkel redde fraai. Het waren de gasten uit Oisterwijk die het spel gingen dicteren vanuit een gesloten verdediging. In de 69ste minuut verhinderde Bladelladoelman Ruud van Stokkum op fraaie wijze dat Nevelo de leiding kon nemen. Bladellatrainer Huub Vermeulen wilde meer stootkracht in het team brengen door Rick Seuntiëns in te brengen. Deze verdediger moest er voor zorgen dat met name Rob van den Boom en Tom Maas meer aanvallende acties konden ondernemen. Dat viel direct anders uit. Een minuut na de wissel counterde Nevelo via de supersnelle Wilco van de Sande. In het duel voor de goal dat ontstond uit zijn voorzet zag scheidsrechter Koster een overtreding van Bladellazijde. Het gevolg was een strafschop. Aanvoerder Lars van Engelen benutte deze buitenkans feilloos. Bladella kon niet anders dan alles op de aanval te zetten. Maar verder dan een buitenspeldoelpunt kwamen de Tipmastboys niet. Nevelo echter had in die fase uit counters nog twee goede kansen om de score te verhogen. Hun derde kans kwam in blessuretijd en het was invaller Luuk van de Klundert die tekende voor de 0-2 eindstand. De punten gingen naar Oisterwijk.
Wat ging er mis bij de Tipmasters? De mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe trekken waren in het eerste half uur duidelijk aanwezig, daarna echter niet meer. Er was lang hoop omdat de Nevelovoorwaartsen hun vizier ook niet erg op scherp hadden staan. Toen het eenmaal 0-1 was en Bladella ging forceren, waren de beste kansen van de wedstrijd toch voor de gasten uit Oisterwijk.

Bladella Nevelo 0 - 2


 

21 februari 2020
 
www.bladella.nl

Wà uurkes vurraf…!!

18 februari 2020
Op de ‘lèste donderdag’ barst carnaval volledig los..!! Wie wordt op de Smagtenbocht prins?! Zorg dat jij er bij bent!! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Tivoli - Bladella 0 - 10

17 februari 2020
Bladella deed deze zondag wat er werd verwacht: winnen tegen de rode lantaarndrager, drie punten meebrengen naar Bladel en daarmee weer… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Toen werd het 0-2. Eerder dit seizoen viel er op de Smagten-bocht om de zeven-en-een-half minuut een doelpunt: 12-0. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »