Nieuws

Percy in dienst bij Ajax

02 juli 2015
www.bladella.nl
Percy van Lierop is per 1 juli gestart als Coördinator Onderbouw bij Ajax. De 40-jarige in Bladel geboren opleider was eerder o.a. werkzaam als Hoofd Jeugdopleiding bij Red Bull Salzburg.


Als opvolger van Michel Hordijk werd ‘voetbaldier’ Percy door Wim Jonk gevraagd voor deze leidinggevende functie bij de jongste leeftijdsgroepen. Percy van Lierop is in Amsterdam op de Toekomst verantwoordelijk voor de implementatie van de opleidingsvisie en de dagelijkse gang van zaken in de Onderbouw, die loopt van de F2 (onder 8) tot en met de D2 (onder 12). Zie het bericht op de Ajax-site.
 
Percy is bij Bladella in D1 begonnen. In de B-jeugd vertrok hij naar de Herdgang om bij PSV te gaan spelen. Hij kwam uit voor Oranje onder 15, o.a. met Seedorf en Van Bronckhorst. Na PSV speelde Percy nog bij Willem II en in België en voetbalde ook nog weer even bij Bladella.
 
Op de foto Percy met Bladella in actie in oefenwedstrijd (2002) tegen Gemert.
Daarna werd zijn liefde voor het voetbal ingezet bij het opleiden van getalenteerde jeugdspelers vooral in Oostenrijk en recentelijk bij DFI BAD AIBLING, een privaatvoetbalinternaat in de buurt van München. De super gedreven Bladelnaar is in het bezit van een UEFA-Pro-licentie, het hoogste Europese trainersdiploma.



Lees ook nog eens het artikel wat in het jubileumjaar op deze site verscheen en de het filmpje van Kempen TV.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven