Gemengd korfbaltoernooi & Zeskamp!

09 juni 2015
www.bladella.nl
KV Bladella organiseert een gemengd korfbaltoernooi (>16 jr) en een jeugdzeskamp (6-16 jr.). Ook leden van voetbalvereniging Bladella kunnen zich inschrijven!

Gemengd Korfbaltoernooi
Dit toernooi vindt plaats op zondag 28 juni. Het is de bedoeling om je als team op te geven, welke bestaat uit minimaal 4 dames en 4 heren. De teams worden verwacht om 10.00 op het korfbalveld van sportpark “de  Smagtenbocht”. De eerste wedstrijden zullen starten om 10.30 uur. De teams dienen zelf voor shirtjes te zorgen. De kosten zijn € 25,- per team. Ieder team dient ook minimaal één scheidsrechter te leveren (dit hoeft niet perse een teamlid te zijn!). Per team zullen er 2 à 3 wedstrijden door deze scheidsrechter(s) gefloten dienen te worden.

Bij het korfbalveld zijn voldoende kleedruimtes gereserveerd voor zowel de mannen als de vrouwen. Verder is er een grote tent, voldoende eten en drinken, een enveloppenbak en een loterij met natuurlijk prachtige prijzen.
Om na het toernooi nog even lekker na te praten en overwinningen te vieren bestaat er dit jaar weer de mogelijkheid om met het team (of een gedeelte van het team) gezellig te barbecueën. Dit alles voor slechts € 10,- per persoon.

Je kunt je team opgeven voor 15 juni aanmelden bij ac.kv.bladella@gmail.com. (klik hier voor aanmeldformulier)
Betalen kan door het bedrag (inschrijfgeld en barbecue) over te maken op rekeningnummer NL94RABO0119871254 tnv WJM van Winsen.

Jeugdzeskamp
Zaterdag 27 juni is het zover, de sensatie van het jaar: de jeugdzeskamp van KV Bladella.
 
Voor wie: voor alle Bladelse kinderen van 6 tot 16 jaar, die zin hebben om deel te nemen aan een supervette zeskamp
 
Wanneer: zaterdag 27 juni van 10:45 – 16.00 uur
 
Waar: sportpark de Smagtenbocht, op het veld van de korfbalvereniging
 
Kosten: € 2,- voor leden van KV Bladella € 4,- voor niet-leden van KV Bladella
 
Wat is een zeskamp:
Bij een zeskamp wordt er door een team van 6 personen gestreden bij diverse spellen. Deze spellen zijn onder te verdelen in diverse categorieën, zoals bijv. kracht, behendigheid, samenwerking, etc. Bij sommige spellen strijd je met je team voor de punten, bij andere spellen strijd je tegen een ander team, waarbij er natuurlijk gelet wordt op de leeftijden van de kinderen.
 
Opgeven: Je kunt je individueel of met een team opgeven. Opgeven doe je door aanmeldformulier in te vullen en voor maandag 15 juni, tezamen met het inschrijfgeld, in te leveren bij Jack van Beers, Beatrixlaan 16. Degenen die zich individueel opgeven zullen door ons ingedeeld worden in teams.

 
www.bladella.nl
Gewoon een potje ballen, passjes geven, lichtjes bewegen, geen onderling contact. De senioren wilden wel eens weten hoe het voelde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na de laatste persconferentie van het kabinet afgelopen week en in overleg met de gemeente kan het bestuur mededelen dat zowel het… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf maandag 22 juni starten we met de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2020-2021 tot en met 10 juli  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven