Nieuws

Wouter Ploeg wint ’t Parelbosch-penaltytoernooi

01 mei 2015
www.bladella.nl
Oog in oog met Bladella 1 doelman Ruud van Stokkom haalde Wouter vier keer vernietigend uit. Daarna stak deze E1–keeper trots de enorme ‘t Parelboschbeker in de lucht.

Het woensdagavondtoernooi voor de F-, de E en de D-jeugd was daarmee tot een mooi einde gekomen. Er was gekozen voor een totaal andere opzet en aanpak. Behoudens enkele opstartproblemen waren de 100 deelnemers meer dan anderhalf uur doende met het verzilveren van penalty’s. Dit tot genoegen van vele ouders en de leiding van de Bladella-jeugd.

 
De deelnemers hadden zich voor het eerst via de Bladella-site kunnen opgeven. Daarna had organisator Christian van Gorp per leeftijdsgroep teams gemaakt en een circuit samengesteld. De keepers en de scheidsrechters, van een hogere leeftijdsgroep, hadden al voor de officiële aanvang hun serie afgewerkt.
 
Wouter was van zijn groep, de E-jeugd, in de voorronde de beste schutter en moest het in de finaleronde opnemen tegen Noud Oostdijk van D2 en Thijs Mennen van F5. De laatste, vrij klein van gestalte, weerde zich kranig maar haalde niet de score van vier. Hij heeft natuurlijk nog wel alle mogelijkheden voor de toekomst. Bij de meisjes haalde Pien Kraayvanger van F2 de hoogste score.
 
Een speciale vermelding is er voor Jan Lavrijsen. Jan, zelf speler van D1 en ook jeugdscheidsrechter, heeft een lastige blessure waardoor hij zelf niet aan de bak kon. Christian had hem gevraagd om tussen de ronden in de door de scheidsrechters ingevulde briefjes op te halen en bij het secretariaat af te geven. Daardoor konden de scores snel verwerkt worden. Dat sommige scores soms niet juist waren ingevuld lag niet aan Jan of aan Christian. Dat zorgde er wel voor dat de finale een herstart beleefde met Wouter dus als uiteindelijke winnaar.

 Na afloop was er voor de deelnemers een snoepzak die door supportersclub WFC Bladella werd uitgereikt. Zodoende konden de jeugdspelers en de ouders al vroeg kennis maken met de acties van deze club om de binding binnen Bladella te vergoten.
 
Trouwens, ouders van de Bladella-jeugd, heeft u de van de leiders ontvangen invullijst als vrijwilliger voor het komend seizen al ingevuld en ingestuurd? Graag meteen doen.
2015-05-02

PenaltyToernooi 2015


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven