Bladella D3

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
05-04-2014 12:00 Reusel Sport/Faes Group D4G Bladella D3 3-1

D3 uit tegen Reusel Sport D4G………….

Na een ruime zege 0-16 vorige week tegen Hilvaria D4 met uit naar Reusel Sport waar we thuis met 4-0 van hadden gewonnen. Tijdens onze voorbereiding de jongens al aangegeven dat we Reusel niet mogen onderschatten. Zij willen winnen van Bladella en zullen daar ook alles aan doen.
Door 4 afmeldingen en blessures gingen we met één wissel de wedstrijd in. Menno, Jip en Nikki waren al niet fit maar we zullen moeten roeien met de riemen die we hebben.
Reusel begon fel en zat er kort op de eerste helft waar de jongens geen antwoord op hadden. Na 15 minuten kreeg Reusel een corner. Deze kwam in het 5 meter gebeid en werd meteen binnen getikt zonder dat onze verdediging er antwoord op had.
Door de druk en inzet van Reusel ging het spel 75% richting het doel van Sven. Onze verdediging had het druk met uitverdedigen en we kwamen er af en toen goed uit tot een aanval. Devin, Joep en Menno probeerde druk te zetten voorin maar de afwerking liet te wensen over. Menno had al last van zijn knie waardoor hij de ballen niet goed op doel kreeg. Devin raakte de bal met de corners niet goed waardoor de ballen er niet in wilde. Joep stoorde goed rond de 16 maar het was te druk en kreeg de bal er niet door om te scoren.
Tegen de rust kreeg Reusel weer een hoekschop die op dezelfde manier voor kwam en ook weer in het doel viel. Sven had het nakijken en onze verdediging stond verkeerd opgesteld en had weer het nakijken.
Tijdens de rust de jongens samen met Frank ervan bewust gemaakt waarom ze de kaas van hun brood laten eten door het fanatieke Reusel. Omdat we dit niet gewend zijn zullen we de schouders eronder moeten zetten met 12 man en de achterstand weg te poetsen.
De 2e helft starten de jongens feller met meer inzet en motiveerden elkaar en gingen harder werken. Meer bal bezit leidde tot meer aanvallen en kansen. Met een rommelige doelpoging zette Devin het op een 2-1 na 40 minuten spelen. Er is nog hoop. De 2-2 zat er dichtbij door een schot op de paal door Rick die een voorbeeld was voor het hele team.
Door wat goede kansen kreeg Reusel het weer op hun heupen waardoor de rechtsbuiten kort in de hoek de 3-1 scoorde. Onze linkback Jip was geblesseerd en kreeg de tegenstander niet onder controle. Jip werd 15 minuten voor tijd gewisseld want had te veel last van zijn hak. Door wat verschuivingen kwam Job er weer in. Menno en Nikki had ik ook wel kunnen wisselen maar dat die moesten volhouden tot het einde.
Door onderschatting, te weinig inzet, 3 geblesseerde en één wissel hielp het niet mee om een goed resultaat neer te zetten tegen het fanatieke Reusel. Meer zat er niet in helaas.
Volgende week thuis tegen Bergeijk meer succes!!!
Door: Patrick Berkvens , 06-04-2014 00:00