Nieuws

Fietsen netjes in de rekken

www.bladella.nl
Het heeft even geduurd voordat de fietsenrekken weer netjes op hun plaats stonden en de ondergrond mooi bestraat was. In die periode was het begrijpelijk dat de fietsen op ongebruikelijke plekken werden gestald. 

François van Ham heeft natuurlijk als opdracht om dit soort werkzaamheden samen met de werkploeg zo goed, maar ook zo goedkoop mogelijk, aan te leggen. Dan kost het wel iets meer tijd, maar jullie weten dat ook Bladella de tering naar de nering moet zetten. Samen met bevriende sponsoren, maar vooral met behulp van onze eigen kaailegger Frank van Boxtel, zijn ze er in geslaagd om ook dit project weer fantastisch af te ronden en voor heel weinig centen. Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt wil ik dan ook van harte danken.

Dat dit karwei niet voor niets is uitgevoerd is natuurlijk logisch. Dat betekent dus ook dat iedereen van jong tot oud zijn of haar fiets weer netjes in de fietsen-rekken dient te stallen. Daar zijn ze voor bedoeld en op andere plaatsen zijn ze niet gewenst. Graag wil ik jullie vriendelijk maar dringend verzoeken om hier aan mee te werken dan kunnen alle harde werkers ook zelf met eigen ogen zien dat hun werk ook door jullie erg gewaardeerd wordt. 

René Walenberg, voorzitter 

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven