Nieuws

Bladella poulewinnaar 1e bekerronde

www.bladella.nl
 Doordat de Tipmast Boys zelf met 3-1 wist te winnen van St.Michielsgestel en Baardwijk - Reusel Sport in 2-0 eindigde, bekert Bladella door.

De laatste wedstrijd in de 1e bekerronde bracht twee oude bekende tegenover elkaar. St. Michielsgestel speelde vorig seizoen nog in de competitie tegen Bladella, maar moest na een rampzalig seizoen, slechts acht competitiepunten werden bij elkaar gesprokkeld, uiteindelijk degraderen.
In de match afgelopen zondag werd opnieuw duidelijk dat Bladella ‘verder’ is dan de mannen uit St. Michielsgestel. Vanaf het begin was Bladella de betere partij en hoewel dat voorlopig niet in doelpunten werd uitgedrukt was het duidelijk een kwestie van tijd of het eerste Bladelse doelpunt zou worden gescoord.

In de 20e minuut miste Roel Segers, op de doellijn staande, een unieke mogelijkheid. In de rebound moest doelman Peter Bons ver uit zijn doel komen om erger te voorkomen, maar een paar minuten later was het dan toch raak.
Knap doorzetten van de sterk spelende Joris Hermans leverde de meer dan verdiende 1 – 0 op.
St. Michielsgestel zakte intussen verder weg. De ploeg slaagde er totaal niet in druk uit te oefenen op de Bladelse verdediging en toen meteen na de pauze invaller Joris Evers voor de 2 – 0 zorgde, was de wedstrijd meteen gespeeld.
Bladella, gemakkelijk combinerend, ging wisselen en toen Joep van de Ven in de 52e minuut na een fraaie aanval over een aantal schijven de 3 – 0 aantekende, leek het erop dat Bladella een grotere score zou gaan halen.
Een aantal fraaie kansen werd echter niet benut en een slordig moment in de Bladella-verdediging stelde Tom Groendeaal zelfs in staat om de spreekwoordelijke eer te redden. Eindstand 3 – 1.

De andere wedstrijd in de poule tussen Reusel Sport en Baardwijk werd gewonnen de Waalwjkenaren (2 – 0), waardoor Bladella op doelsaldo de winnaar werd van deze eerste ronde om de KNVB-districtsbeker.
Komende zondag speelt Bladella 1 de eerste competitiewedstrijd. In Veldhoven is het uit de 1e klasse gedegradeerde Rood Wit de tegenstander.
Interessant!
2012-08-26

Bladella - SMG (beker) 3 - 1


 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven