Nieuws

NTK bij Bladella

www.bladella.nl
Voor 81 spelers tussen de 6 en 15 jaar was het dan eindelijk zover: Het Ned. Techniek Kampioenschap bij Bladella. Dagenlang, zo niet wekenlang werd er naar deze dag uitgekeken.

Een dag waarbij techniek centraal staat. Het ging vandaag eens niet om inspelen, onder de bal komen en positiespel, maar puur en alleen om de techniek. Kort gezegd werd het dus een dagje egoïstisch voetballen.



Nadat alle Bladella-coaches om 8.00 uur binnen waren, werden ze na een bakkie koffie meteen aan het werk gezet. Alle kleine doeltjes moesten naar de kunstgrasvelden verplaatst worden, en er moesten een luttele 81 ballen opgepompt worden. Op het moment dat alles was uitgezet en opgepompt, werden de oefeningen voor het eerste deel voorgedaan.



Menig paar ogen knipperden toen duidelijk werd dat onze coaches de Messi, de Ronaldo, de Matthews en de Zidane voor moesten doen aan de jeugdspelers. Uiteindelijk bleek dit allemaal goed te komen.



Inmiddels was het 9.30 uur geworden, en waren alle spelers voorzien van een badge met hun naam en een shirtje van de René Meulensteen Academy.
Dan naar de centrale opening van deze techniekdag. Iedereen werd welkom geheten in de kantine van Bladella, waarop de spelers op leeftijd in groepen werden gedeeld, en met hun trainers voor deze dag naar het veld gingen.



De dag was ingedeeld in 4 delen. Eerst gingen de kinderen met hun trainers in verschillende vormen werken aan de techniek. Hier werden alle technische hoogstandjes geoefend. Tijdens het 2e deel werden deze trucjes in de praktijk gebracht tijdens partijtjes.
Na de goed verzorgde lunch werden er nog 2 sessies partijtjes gespeeld, waarna alle kinderen moe maar voldaan een certificaat, medaille en een bal in ontvangst mochten nemen. Ook de Bladella-trainers ontvingen een certificaat voor hun deelname aan deze dag.



Uit Bladella-hoek waren Zem van Sambeeck, Roy Vosters en Lotte van Veldhoven de winnaars in hun leeftijdscategorie. Zij mogen tijdens de landelijke finaledag op Papendal proberen om een ticket af te dwingen voor de ultieme hoofdprijs: Een dag naar René Meulensteen bij Manchester United.

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven