Nieuws

Punten halen bij Marvilde...?!

www.bladella.nl
Koploper BVV heeft de sterkste ploeg in 2F: een ijzersterke defensie, veel jeugdig loopvermogen, brutaal en technisch erg behendig en in aanvoerder Jay Gibbes een uitstekende spelmaker.

Als die mannen op bezoek komen is er weinig eer te behalen en zeker als Bladella zelf niet top speelt. Dat bleek zondag: 1-4 verlies tegen de Bosschenaren. Daar viel weinig op af te dingen.
Met nog acht finales te gaan, en op een gevaarlijke plaats aan de onderkant bivakerend, zullen de punten elders gehaald moeten worden. De komende serie t/m Pasen: Marvilde, TEC, Nulandia en Reusel Sport (paaszaterdag 7 april om 17 uur), zijn voor behoud dan ook van eminent belang.
Te beginnen zondag uit bij Marvilde.
Bram Louwers, al weer voor 3e seizoen trainer bij Marvilde, heeft het goed voor elkaar. Na de promotie van vorig seizoen had de trainer zich handhaving ten doel gesteld. Voor de promovendus liep het voor de winterstop fantastisch. Begin december gaf de stand voor Marvilde in 12 duels al 24 punten aan en werd er stevig op los gescoord: liefst 35 stuks, zowat 3 per wedstrijd!



Play Offs
Die doelstelling kon dan ook bijgesteld worden: met minimaal 40 punten op plaats 4 de nacompetitie in. Na de winterstop begon Marvilde met een gemakkelijke 4-1 winst op Reusel, maar daarna lijkt het uitstekende niveau van voor de winterstop te haperen: gelijk tegen Oisterwijk, onnodig verlies tegen BVV, kansloos tegen TEC (1-6). En in de laatste vier wedstrijden werd nog slechts 4x gescoord. Ook afgelopen zondag tegen het sterk drukzettend Nulandia kwamen de blauwhemden niet verder dan 1-1. Toch had deze partij met hetzelfde vernuft als van voor de winterpauze door de Meerveldhovenaren royaal gewonnen kunnen worden.

Aanvallend
Marvilde speelt attractief aanvallend voetbal. Onze thuiswedstrijd tegen de mannen van Bram Louwers had dan ook een hoge amusementswaarde. Op de Smagtenbocht vielen zes doelpunten en Bladella had toen het geluk dat in blessuretijd aanvoerder Jeroen Schilders met zijn laatste restje kracht de bal nog over de vijandelijke lijn kon werken: 3-3. Door het gevarieerd combinatievoetbal van de ploeg uit Veldhoven moest Bladella terug. Het zat dus die keer voor de Tipmast Boys niet tegen.
Bladella had goede kansen, maar de supergevaarlijke Marvilde-voorwaartsen creëerden er nog meer, waarvan er enkelen bij waren die nooit gemist hadden mogen worden. Dat was dus een boeiende wedstrijd waarin Marvilde vlot en goed combinatievoetbal met inzet liet zien wat resulteerde in veel kansen over en weer, want ook Bladella deed heel aardig mee. Aanvoerder Hans Regeling speelde daarbij een nadrukkelijke rol. En gevaarlijke mannen voorin, superspits Rick van den Boogaard (met zijn 24 jaar heeft hij al acht verschillende clubshirts in de kast hangen) heeft dit seizoen al vijftien kruisjes achter z’n naam staan.



Belang
De belangen zijn erg verschillend: Marvilde gaat voor de nacompetitie, Bladella vecht om uit de gevarenzone te komen. Dat moet zondag een boeiende pot voetbal op sportpark Jongelingsveld aan de Kerkakkerstraat 139 gaan opleveren met vooral druk op de manschappen van Norbert Rebsch. Steun van de supporters gaat daarbij helpen en zeker als mascotte Niek Janssen (E1) zijn gelukszakje niet vergeet mee te nemen.

Voorwedstrijd
Ook de mannen van E9/E10 komen supporteren en spelen vooraf tegen hun leeftijdgenootjes van Marvilde E3 een wedstrijdje. Flink in de handen van de Bladella mannen knijpen als je tegen 14:30 uur als line-up mee het veld oploopt. Dat zal zeker helpen!
Heel veel succes!

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven