Nieuws

De link met Bladella

www.bladella.nl
Klaar voor de uitputtingsslag. Vier mannen en een vrouw, allen stevig in het zadel met slechts één missie: de top behalen voor het goede doel! Slechts een van hen heeft ooit eerder een berg bedwongen.

De anderen bestijgen sinds kort de rennersfiets. Stuk voor stuk rijdt men voor zijn eigen ploeg. Naast een gemeenschappelijk doel hebben deze persoonlijkheden nog een prachtige overeenkomst: hun link met Bladella.



Geen berg te hoog
“Vandaag heb ik er weer honderd kilometer op zitten”, vertelt Marcel de Kroon. Trainend voor de Alpe d’HuZes is Marcel zojuist terug van de Veluwe. Nog nooit beklom hij de 1860 meter hoge Alpe d’Huez. Met de Mont Ventoux als enige ervaring in zijn achterzak weet hij als geen ander wat een hellingsvlak met een rijder doet. Toch rijdt hij slechts twee jaar terwijl de anderen nagenoeg geen of helemaal geen rennerservaring hebben. “We gaan het doen! Ik fiets lekker in mijn eigen tempo en zal ondertussen van de omgeving genieten”, aldus een overtuigde Gitte Snellen.



“Als je die berg voor de zoveelste maal opklimt, denk ik dat je die omgeving wel gezien hebt”, grinnikt Paul Hooijen. Patrick Pijnenburg en Arno Vosters beamen hun wederzijdse uitdaging. Fietsen voor het goede doel is fietsen totdat je niet meer kan. Totdat je lichamelijk en psychisch totaal uitgeput bent, zoals zoveel mensen met de verschrikkelijke diagnose kanker dagelijks hun uitputtingsslag leveren.



Toppen en dalen
Het fietsevenement op 6 en 7 juni 2012 zal voor de rijders hoogte- en dieptepunten kennen. Ieder rijdt zijn eigen rit. De meesten onder hen hebben in hun directe omgeving te maken met kanker. Anderen zien nog dagelijks hun dierbaren tegen deze sluipmoordenaar strijden. Juist het fietsen voor het goede doel, en daarmee geld op te halen voor het KWF, maakt dat men de ziekte steeds meer in beeld krijgt en draaglijker kan maken voor patiënten en familie.



“Mijn moeder heeft de top niet meer kunnen halen. Terwijl mijn schoonmoeder op dit moment haar eigen berg beklimt”, laat Marcel weten die met Team Brian in het bijzonder voor de elfjarige Brian Luijten fietst. “In mijn omgeving zijn er ook verschillende familieleden die met de ziekte geconfronteerd zijn of er aan overleden”, vertelt Paul die onder de teamnaam Were Di Huzes zijn buitenschoolse sportprestaties neer zal gaan zetten.



Schenken aan het goede doel
“Elke dag prijs ik mij gelukkig met mijn gezonde gezin. Daarom fiets ik op 7 juni naar de top samen met mijn collega’s van Team Big Challenge–15-Schippers. Steun ons, steun mij, steun vooral het KWF. Samen kunnen we de strijd tegen kanker winnen”, aldus Gitte. “toen ik hoorde dat een aantal collega’s van plan waren om de Alpe d’Huez te beklimmen voor het KWF aarzelde ik geen seconde om ook mee te gaan fietsen.



Iedere vorm van steun voor dit ontzettende goede doel is welkom”, laat Patrick overtuigd weten en vertelt dat zijn team Witlox Van den Boomen ook verschillende acties heeft georganiseerd. De verkoop van een klasse wijn is een van de voorbeelden waarmee dit team letterlijk en cijfermatig aan het goede doel schenkt.



Win win situatie
“Het voetbal staat nu even op een lager pitje”, laat Arno Vosters weten die met zijn team Big Challenge-Lavi de top gaat bereiken. Het goede doel gaat bij Arno hand in hand met deze sportieve uitdaging. Een sportieve uitdaging die voor Arno de extra nodige training behoeft zoals hij zelf aangeeft. De Bladella-leden zien er niet als een berg tegen op. Integendeel, hun ijzeren wil, stalen zenuwen en geoefende Bladella-conditie zorgen ervoor dat zij deze berg gaan temmen.



Volg de rijders op hun persoonlijke pagina via www.deelnemers.alpe-dhuzes.nl of via de speciaal door Bladella gerealiseerde link op www.bladella.nl.
Vier mannen en een vrouw……..klaar voor de uitputtingsslag! Succes!

Door Jojanneke van Dongen-de Jong


 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven