Nieuws

Uitslagen zesde kaartronde

www.bladella.nl
Op vrijdagavond 17 februari, een weekje later dan gepland i.v.m. de ijsbaan, mochten de kaarters voor de zesde kaartronde aantreden in de kantine van v.v. Bladella.

De overwinning van deze kaartavond bij de rikkers ging deze keer naar Frans Hendriks. Bij de jokeraars was het Ans van Sambeeck die niet voor de eerste keer dit kaartseizoen met deze eer ging strijken.
Koploper in het algemeen klassement bij de rikkers, Toon Daniëls, liet verstek gaan, maar desalniettemin blijft hij lijstaanvoerder. Door de maandoverwinning wist Ans van Sambeeck haar leidende positie te verstevigen.


 
De volgende prijswinaars kunnen hun prijs ophalen in de kantine:
Rikken: Frans Hendriks, Mark Priems, Frans Stoeldraaier, John Lavrijsen, Michel Daniels en Pieter van Heeswijk
Jokeren: Ans van Sambeeck en Wilma Landers

Volgende kaartronde: vrijdag 9 maart






 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven