Nieuws

Huldiging jubilarissen

www.bladella.nl
Het ledental van Bladella kruipt, de prognoses ten spijt, richting de 1100 leden. Clubtrouw staat borg voor een leger vrijwilligers die nodig zijn om zo’n voetbalbedrijf draaiende te houden. Een aantal daarvan wordt vanavond gehuldigd.

Traditiegetrouw worden op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar, tijdens een informele nieuwjaarsreceptie, jubilarissen voor hun clubtrouw in de bloemen gezet.
Voorzitter René Walenberg gaat in zijn nieuwjaarsrede ongetwijfeld ook nog even terugblikken op weer een bijzonder Bladella jaar.

Lid van Verdienste
Personen die zich bijzonder voor de vereniging inzetten worden extra geëerd. Vanavond valt die eer te beurt aan Cees van Hintum. Voor zijn vele inspanningen in tal van functies wordt Cees benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ van v.v. Bladella.



Jubilarissen
25 jaar lid



Hans Clemens
Heidi van Herk-Schoofs
Wil Janssen
Roy van Meel
Jan Rombouts
Swiet van Rossum
Arjan van Sambeeck
Hennie Schenning
Frans Seuntjens
Martien Veron
Theo Wouters



40 jaar lid



Gerard Coolen
Eric Senders
Jan Vlems
Tjeu v.d. Sande
Frank Wouters
Mart Wouters



50 jaar lid
Jan Mariën

Iedereen die Bladella een goed hart toedraagt is natuurlijk van harte welkom op deze nieuwjaarsborrel die om 20 uur begint in het clubhuis.


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een record aantal liefhebbers: 139 inschrijvingen (JO8 t/m JO13)! Morgen dus volle bak op de Smagtenbocht!! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bladella is erg tevreden over de samenwerking met Niels Seuntjens als trainer van Bladella 2. Namens het hoofdbestuur (Léon Brull) en… Lees verder »
 
www.bladella.nl
De klok is weer verzet. Het weer wordt (héél langzaam aan dan toch?) steeds ietsje beter en de zon laat zich steeds vaker zien! En… Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven