Nieuws

Klaas Gomes, nieuwe hoofdleider C, stelt zich voor

www.bladella.nl
Sinds enkele weken is Klaas Gomes de nieuwe hoofdleider van de C-jeugd. Daarmee is hij ook lid van het jeugdbestuur, de VoetbalCommissie. Hieronder beantwoordt hij een paar vragen.

Klaas, hoe kom je bij Bladella terecht?
Ik heb via mijn voetballende zoon Kay met Bladella kennis gemaakt. Het was daarbij ook in een gesprek dat Anita Groenen me erop wees dat ik ook wel wat binnen de Bladella-jeugd zou kunnen betekenen. Volgens mij is vanaf toen het Bladellla-balletje gaan rollen en ben ik actief geworden als trainer, leider en vrijwilliger voor de jeugd.

Vertel eens iets meer over jezelf
Ik ben nu 44 jaar oud en ik woon in Bladel dus. Ik ben getrouwd met Helga en we hebben twee kinderen. Kay is de oudste maar helaas gestopt met voetbal. Onze tweede zooon Ted speelt in D4. Voor mijn beroep ben ik inkoper bij Bureau Inkoop en aanbestedingen Zuid-Oost Brabant. Hierbij verzorg ik Europese inkoopprojecten voor gemeenten in onze regio.

Heb je zelf ooit gevoetbald, waar bij welk club, wie is je favoriet?
Zelf heb ik vele jaren gespeeld bij verschillende Tilburgse clubs, zowel op het veld als in de zaal. Ik ben mijn carrière begonnen bij Zigo en na wat omzwermingen gestopt bij Hieronymus. Er waren eigenlijk maar twee plekken op het veld geschikt voor mij, als spits en als voorstopper. Als oud-Tilburger ben ik uiteraard supporter voor Willem II. Mijn favoriete speler is Messi, van Barcelone, een speler die ondanks zijn geringe lengte zijn techniek en zijn kracht tot een schitterend spel combineert.

Nu over Bladella, waarom ben je je met de voetbaljeugd gaan bemoeien?
Het was niet alleen het gesprek met Anita dat me bij Bladella bracht. Ik wilde toen ik hier kwam wonen snel veel mensen leren kennen. En waar kun je dat sneller doen dan bij een voetbalclub? Daar bij wilde ik ook iets voor de voetballende jeugd gaan doen: het was en is mijn doelstelling om die hetzelfde plezier aan het spelleke te laten beleven als ik altijd gedaan heb.

Wat meen je te kunnen veranderen?
Ik alleen kan niks veranderen en dat is ook helemaal niet de bedoeling. We moeten er samen achter gaan staan. Dan kunnen we binnen onze vereniging iets goeds maken. Als eenling is dat helemaal niet mogelijk. Wat ik samen met anderen wil veranderen is dat we de jeugd bij ons een goede basis mee willen geven om met plezier te blijven voetballen. Belangrijk bij die basis is voor mij een goede voetbaltechniek maar ook een mentaliteit met daarin vooral respect voor anderen.

Wat is het sterke punt van onze vereniging?
Het sterke punt van deze club is voor mij dat je je er altijd welkom voelt. Dat past zowel bij de senioren als bij de junioren.

Wanneer ben je tevreden?
Dat zal wel effe duren. Ik ben namelijk niet zo gauw tevreden, Ik leg voor mezelf de lat steeds weer hoger. Dus als ik tevreden ben ga ik stoppen als hoofdleider.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven