Nieuws

Een Bladella - vrijwilliger naar Nederland - Italië

www.bladella.nl
Het voetbal kan niet zonder de vrijwilligers. De KNVB wil 23 van die helden uitnodigen bij een wedstrijd van Oranje. Geef één van ons die kans!!!

Naar een wedstrijd van Oranje
Om de clubhelden in de spotlight te zetten organiseert de KNVB een landelijke actie. De 23 uitgekozen clubvrijwilligers kunnen op dinsdag 28 maart in de Arena alles meebeleven rond de vriendschappelijke wedstrijd van Nederland tegen Italië. Gun je ook een vrijwilliger van onze vereniging een plek in Oranje? Doe dan mee!!!
 
Meteen doen!!
Geef de naam van jouw clubheld meteen door aan de VCC. Dat is de Vrijwilligers-Coördinatoren-Commissie. Doe dat door vóór 22 januari jouw man of vrouw te nomineren, met een korte uitleg van de reden van jouw nominatie. Je kunt een mail sturen naar het volgende mailadres: vrijwilligerscommissie@bladella.nl.
 
Kan het ook anders?
Als je andere ideeën hebt om onze clubhelden in het zonnetje te zetten wil de commissie graag jouw mening horen of lezen. Kom er dus mee voor de dag!!!!
 
Helma van Moll, Davy Jansen, Jelle de Vries, Roland van de Wiel.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven