Nieuws

René Walenberg: 'Het glas is half vol"

www.bladella.nl
Graag nodig ik jullie hierbij uit voor onze traditionele Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 2 januari 2015.
De receptie begint om 20.00 uur in ons clubhuis op het sportpark.

Zo aan het einde van het jaar en op de helft van het seizoen is het gebruikelijk even terug te kijken en meer nog, vooruit te kijken. Dat ga ik in ieder geval doen op onze Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 2 januari 2015.
 
Uiteraard bent u van harte welkom en natuurlijk wordt die bijeenkomst gebruikt om onze jubilarissen in het zonnetje te zetten. Een volle kantine betekent ook voor hen een mooie en feestelijke beleving. Dat sluit aan op mijn stelling dat we als vereniging onze zegeningen moeten tellen en, hoewel we uiteraard kritisch naar ons zelf moeten blijven kijken, ook tevreden moeten zijn met wat er elke week toch weer door alle vrijwilligers wordt gedaan om leden van onze club zo goed mogelijk te laten trainen, spelen en te binden.
Dus dank aan alle vrijwilligers en kaderleden van Bladella  en ook WFC, onze supportersclub, die weer volop actief is.
De Tipmast blijft langer onze hoofdsponsor en ook dat draagt, net als alle bijdragen van onze overige gewaardeerde sponsors, bij aan een gezonde vereniging.
 
Over Bladella 1, de laatste twee wedstrijden, tegen Bergeijk en Dommelen, leverden zes dik verdiende punten op. Het hele seizoen spelen we verzorgd voetbal en creëerden we kansen maar we vergaten die vaak af te ronden. De laatste wedstrijden spelen we, met een prima sluitpost in de goal, vanuit een goede verdediging die weinig kansen weggeeft. En met zoveel inzet zien onze supporters weer een vaandelteam dat doorgaat tot het gaatje. Vorig jaar volgde, na een geweldige start, na de winterstop een dip. Laten we dit seizoen de omgekeerde weg volgen zodat we op een mooie wijze afscheid kunnen nemen van onze trainer Jasper van Hoof.
 
Ik wens jullie en allen die jullie dierbaar zijn, hele fijne feestdagen en een gezond en bruisend 2015
 

René Walenberg, voorzitter

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven