Nieuws

SuperSunday!

www.bladella.nl
Na het succes van afgelopen zondag in Bergeijk gaat Bladella er aan alles aan doen om weer een overwinning binnen te slepen. En de supporters gaan daarbij helpen!!! Doe mee!!!!

Zondag 14 december: Dommelsch-dag!

 

Een Dommelsche muur

Allereerst is er op het sportpark van Bladella een Dommelsche muur gebouwd, een muur die door de spelers van Dommelen maar moeilijk te slechten zal zijn. Daarvoor komen de spelers van Dommelen 1, van Dommelen twee en ook de speelsters van het team van de dames naar Bladel. Maar of het hen met zijn allen zal lukken gaten in de muur te schieten?!

 



WFC-Bladella-loterij

Deze week en vóór de aanvang van de wedstrijd zijn er loten te koop voor weer een fantastische WFC-Bladella-loterij. Koopt allemaal loten bij Woutje Poes en de andere verkopers. Doe mee en maak kans op de mooie Bito-fiets of andere prijzen. Sponsoren en deelnemers bedankt!!!

 

Onze favoriete DJ

In het clubhuis is er de hele middag muziek van onze favoriete DJ. U kunt ervan genieten, natuurlijk in de rust maar ook na de wedstrijd. Wij roepen de supporters op een paar uurtjes te in het clubhuis te blijven om de laatste wedstrijd van het eerste deel van de competitie met de spelers en andere Bladell-lui af te sluiten.

 

Een natje en een droogje

Voor de inwendige mens wordt die middag uitstekend gezorgd. Natuurlijk zijn er de nodige flesjes Dommelsch voor een gereduceerde prijs te koop (uiteraard bij winst van Bladella team(s)), maar de smakelijke hapjes zijn voor rekening van het bestuur van Bladella en ook supportersclub WFC. Zo’n aanbod sla je toch niet af!!!


 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven