Nieuws

Weer een sfeervolle nieuwjaarsreceptie

www.bladella.nl
Met de afsluiting beginnend: sportparkbeheerder Harrie Korsten kreeg de laatste ruiker bloemen en de felicitaties omdat Harrie maar liefst 40 jaar kantine-medewerker is.

Een terechte felicitatie voor deze ‘Mister Bladella’.


 
Reglement van normen en waarden
Het formele gedeelte van de avond viel in twee delen uiteen. Er was eerst tijd gereserveerd voor de uitleg van de voorzitter over het voorstel om leden van Bladella die duidelijk het ‘reglement van normen en waarden’ overtreden te kunnen aanpakken. Daarvoor dienden de statuten gewijzigd te worden. Daarover en ook over het instellen van een commissie van beroep was de vergadering het snel en vrijwel unaniem eens. Daarna stond de voorzitter stil bij de prima instelling en de dito resultaten van Bladella 1 en hij prees daarvoor de vernieuwde staf. Ook complimenteerde hij de supporters en vooral de sponsoren. Voor de laatste groep is er op zaterdag 1 februari een speciale avond in het clubhuis.
 
Aan de leden
De leden, vooral de leiders van de jeugdelftallen, spoorde hij aan mee te werken aan het handhaven van het nieuwe alcoholbeleid. Hij wees de leden er ook op dat er via de vernieuwde website meer mogelijkheden zijn om de interne communicatie te verbeteren. Aan het einde van het eerste deel dankte de voorzitter traditioneel de jeugdleden die zich bijzonder hadden ingespannen om de Nieuwjaarsloterij tot een succes te maken en natuurlijk de schenkers van de mooie prijzen. De nummers van de winnende loten zijn terug te vinden op website van Bladella.
 
De felicitaties
Nadat WFC Bladella een tweede RESPECT-spandoek, een cadeau van de firma Kneefel, had aangeboden, ging de voorzitter over tot het huldigen van de jubilarissen. Van ieder van de mannen die 25, 40, 50, 60 en dit keer zelfs ook 70 jaar lid zijn van de vereniging wist hij karakteristieken te noemen. Die verhalen, gecombineerd met een gewaardeerde kwinkslag, maakt zijn toespraak altijd de moeite waard. Logisch dat naar deze bijeenkomst ieder jaar weer door velen wordt uitgekeken.
2014-01-27

Jubilarissen 2014


 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven