Nieuws

Vrijdag Vrijwilligerspartnerfeest!!

www.bladella.nl
Het jaarlijkse dankfeest van leiders/trainers/coaches bij de jeugd en vrijwilligers van Bladella, met hun partners uiteraard, barst vrijdag los. Die partners worden extra in het zonnetje gezet!!

‘Vrouwvanjeugdleidersfist’
Op de affiche staat deze keer dan ook ‘Vrouwvanjeugdleidersfist’. En dat moet effe uitgelegd worden. Het gekende jeugdleiderfeest is misschien voor een aantal dames, en enkele heren-partners natuurlijk, misschien niet zo aantrekkelijk om naar toe te gaan omdat er ‘toch altè mèr over voetballe gepraot wordt’. Deze keer gaat dat dus anders zijn. Het feestcomité heeft moeite gedaan om nu ‘de andere kant’ eens goed te gerieven.
Voorheen was het jeugdleiderfeest exclusief bestemd voor het jeugdkader, en hun partners. Enkele jaren geleden heeft het bestuur besloten om dan ook andere vrijwilligers uit te nodigen omdat die natuurlijk ook een bedankje in de vorm van een feestavond verdienen.
 
‘Ofgedevrouwvan…Band’
Dat de dames als gasten aan bod gaan komen is ook op de affiche te lezen. En bij ontvangst om 20.00 uur zal dit meteen duidelijk zijn.  Er is een avondvullend optreden van de ‘Ofgedevrouwvan…Band’. De populariteit van deze iets oudere jongensband is het laatste jaar als een komeet omhooggeschoten niet in het minst doordat de bandleden een connectie met Bladella hebben en dat ook laten blijken. Zanger Peter Bons wordt muzikaal hoogstaand begeleid door Tom Maas jr, door John Seuntiëns en natuurlijk ook door Max Kneefel. Als onderbreking – voor de te stille momenten? – staat DJ Ardistic paraat om de danslustigen aan hun trekken te laten komen.
 
Wat kan je nog meer verwachten?
Behalve naar de muzikale invulling zijn er nog een aantal andere momenten waarnaar wordt uitgekeken. Onze jeugdvoorzitter Pim Lavrijsen zal het niet kunnen laten de aanwezigen te trakteren op zijn typische humoristische uitspraken met de welbekende ironische ondertoon in welke vorm dan ook ten tonele gebracht. ‘De Tuimelaar’, is bij deze verleden tijd. Tijd voor een ander invulling. Ook de inwendige mens wordt op gepaste wijze verzorgd. Hiervoor hebben we speciale gasten bereid gevonden. Uiteraard wordt op deze feestavond iedere aanwezige vrouw/partner extra verwend. Maar dat blijft nog even een verrassing ….
 
En verder, ja toch ook veel buurten, wellicht ook wat dansen deze keer op het ‘Vrouwvanjeugdleidersfist’. In ieder geval zal het aanstaande vrijdag nog lang gezellig en tegelijk onrustig blijven in het clubhuis aan de Smagtenbocht. 
Zorg dat je erbij bent!!

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven