Zonder Wouter lukt het ook

www.bladella.nl
Bladella 8
Spoord.B. 7
01-03-2020
6 - 0

Scheidsrechter:   J.C. (Jan) Verhoeven
Voor vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Spoordonk op het programma. Spoordonk stond laatste in de competitie, maar het was in de uitwedstrijd niet zo makkelijk als dat de uitslag deed vermoeden. Toen hadden we geluk dat Wouter menig keer kon raak prikken. Tijdens de warming-up merkten we dat de haak van de goal los zat (zie foto). Het schroefje werd al snel gevonden op de grond. Gelukkig hebben wij iemand van drie meter in ons team, die al snel weer het schroefje vast kon zetten waarna we richting de aftrap konden. Coach Brands had voor vandaag een mooie selectie van 16 man beschikbaar. Het zonnetje kwam af en toe mooi door en met de stemming zat het goed. Alle ingrediënten waren aanwezig om de drie punten vandaag in Bladel te houden.

Deze keer begonnen we niet slap. Al na acht minuten was het opnieuw aftrappen geblazen voor Spoordonk. Harmpie staat aan de rechterkant van het veld waarna hij naar binnen kapt en met zijn chocoladebeen (of goede been??) een prachtige assist geeft over de verdediging heen op Robbie. Robbie heeft zelfs de tijd om hem aan te nemen en werkt de bal vakkundig af. Hierna zijn er wat kansjes voor Bladel, maar we moeten tot de dertigste minuut wachten tot de volgende goal. Dit was een individuele actie van Thijs van Zalm die zichzelf vrijspeelt waarna hij ons met een lage schuiver op 2-0 zet. Vlak voor rust wordt het ook nog 3-0 door Fluor-Johnny via een assistje van Hoekie.

Na de rust beginnen we met vier wissels en het idee was simpel: snel de vierde maken waarna Spoordonk de koppies wel zou gaan laten hangen. Én dat gebeurde. In de 47ste minuut (waren de vele supporters al terug van hun bakkie koffie??) kwamen we al op een 4-0 voorsprong. Een corner van Jan kwam bij Roel Wijnen die de bal op miraculeuze wijze bij Erik kreeg waarna Erik de bal in het netje tikte. Na 67 minuten spelen valt de mooiste goal van de dag. Erik legt de bal mooi terug aan de rechterkant van de zestien en Jan schiet de bal met een boogje mooi over de keeper in de lange hoek. Tien minuten voor tijd maakt Thijs er ook nog 6-0 van na een assistje van (weer) Harm. Zo hebben we in de uitwedstrijd op Wouter geleund, maar hebben we toch bewezen dat we Spoordonk ook zonder hem kunnen oprollen. Coach Brands was een tevreden man vandaag. Wat verder te vermelden valt is dat Robbie als een ware Getafe speler in de zestien struikelde over zijn eigen losgelaten zool van zijn schoon. Deze is gelukkig alweer voor €7,50 gemaakt bij de schoenmaker, dus hopelijk hebben we hier tegen Beers geen last van. Tot zondag 12:00 uur op de Smagtenbocht!
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven