Fenomenale bekerwedstrijd !

Bladella JO13-1
Willem II
03-03-2020
2 - 2 (3 - 1)

Scheidsrechter:   M. (Muhammed) Kulluk
Een uiterst spannende wedstrijd stond op de planning voor onze talenten van Bladella. Er mocht THUIS aangetreden worden tegen het grote Willem ll Tilburg JO13-2. Deze bekerwedstrijd mocht door goed regelwerk vanuit Bladella en een meewerkend Willem ll ingehaald worden op het mooie kunstgrasveld van Bladella. Basisformatie: Jasper-Bram Jurre Roel Axel - aanvoerder Jesse - Jelle Thijs Bjorn - Milan en Mike. Reserves: Raf - Hille en Etienne mocht aansluiten vanuit 11-1.

Assistent trainer/speler Sepp zag een goede start van de blauw-witten. Er werd hoog druk gezet waar Willem ll het zichtbaar lastig mee had in de eerste helft. Minuut 15 kwam Beer Bram ( a.k.a Prinscarnaval 2020 ) door op de rechterflank en trok de bal op maat terug voor 'Joker' Thijs. Met een bekeken schot mocht hij de 1:0 op het uitstaande scorebord zetten. Hij scoort niet vaak maar als hij scoort...., dan zijn ze belangrijk ! 10 minuten later was het weer raak, en weer over die gevaarlijke rechterflank. Bjorn Gol dribbelde zich door een aantal Willem ll'ers en schoot vernietigend raak. 2:0. Het defensieve blok stond goed, en er werd regelmatig op het perfecte moment druk gezet waardoor Willem II niet aan de goal van de jonge schippersmannen kwamen.

De tweede helft was een zeer leerzame 32 minuten. Het spelbeeld veranderde, Bladella had veel energie gelegd in de eerste helft waardoor het terug moest schakelen en nu de nadruk moest leggen op het voorkomen van doelpunten. Willem II greep duidelijk de overhand en speelde sterk positiespel waarop Bladella geen antwoord had. De inschuivende centrale verdedigers en de inzichtelijke / beweeglijke middenvelders van Willem II domineerden het spel. Dit resulteerde in minuut 40 in de 2:1 en in minuut 48 in de 2:2.
Zeer terecht, en Bladella moest oppassen voor de 2:3. Gelukkig werd deze open kans om zeep geholpen.

Spits Milan kreeg de ultieme kans om 13-1 de volgende ronde in te schieten. In de laatste minuut mocht Milan 1 op 1........ helaas redde de keeper knap. Een goede eerste helft van Bladella en een goede 2e helft van Willem II betekende een 2:2 gelijkspel waardoor penalty's uitsluitsel moesten brengen.

Willem II koos ervoor om te starten:
  • Willem II MIST
  • Jesse RAAK! ( redelijk ingeschoten... ;) ) 1:0
  • Willem II RAAK. 1:1
  • Bjorn MIST
  • Willem II MIST
  • Milan RAAK! 2:1
  • Willem II MIST
  • Roel ( OVERTUIGEND ) RAAK!! (3-1 !!!)

Wat een sfeer ! Wat een wedstrijd ! Wat een mentaliteit !
 
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven