Bladella 8
02-02-2020
0 - 1

Scheidsrechter:   M. (Mark) van Nunen
Op deze druilerige zondagochtend mochten we op een natuurgrasveld aantreden tegen Oirschot. Na een late overwinning thuis tegen Oirschot wisten we dat we uit aan de bak zouden moeten.

Het Venetiaanse veld (Er stond meer water op het veld dan dat zomers in menig Venetiaanse gracht te vinden is) maakte de klus niet gemakkelijker.

We begonnen zoals zo vaak dit seizoen matig aan de eerste helft, door slordig spel in de passing wist de tegenstander de eerste 20 minuten de overhand te nemen dit zonder grote kansen.

25 minuten in de 2e helft begon ons spel wat beter te lopen dit resulteerde in wat kansen voor Erik schot op doel, en Wouter schot op de lat uit een moeilijke hoek. Verder vond de scheids het welletjes en hij blies dan ook voor de rust.

Tijdens de rust werden wij verrast door een heerlijk bekertje pure siroop, dit had voor ranja door gemoeten maar menig banketbakker zou jaloers geweest zijn op dit tot de nok toe met glazuur gevuld bekertje a fijn.

De 2e helft ging van start, we begonnen beter aan de 2e helft en met bij vlagen goed combinatie spel probeerde we de oirschotse verdediging aan flarden te spelen. Met name Erik is dicht bij de 0-1 maar de uitstekend keepende doelman van Oirschot voorkomt menig doelpoging tot 20 minuten voor tijd.

John lost een schot op doel wat de keeper moet lossen in de rebound is Wouter er als de kippen bij om de 0-1 binnen te prikken.

De laatste 15 minuten was het dan toch nog even spannend met kansen over en weer. Maar uiteindelijk weten we toch de belangrijke 3 punten mee naar Bladel te nemen. Als doorweekte en bevlekte gladiatoren verlieten wij voldaan het strijd toneel. Extra werk voor de wasvrouwen!

De uitstekend spelende Harm van Beers werd op basis van een super 2e helft uitgeroepen tot de man die aan de hernieuwde tietenbeker mocht zuigen.

Door deze overwinning lijkt de weg naar boven weer in gezet. Volgende week wacht spoordonkse boys thuis op de smachtenbocht