Scheidsrechter:   C.H.N (Cas) Blous
De fitte selectie reisde af naar het verre T.S.V Gudok.
De mannen mochten hun opwachting maken voor hun eerste competitiewedstrijd in de hoofdklasse.
Ook al zijn ze nog ongeslagen dit voetbalseizoen, wisten ze dat het vandaag niet vanzelf ging.

De basiself kwam goed uit de startblokken, Gudok kwam niet aan voetballen toe en wist al helemaal niet in de buurt te komen van de getalenteerde doelman Jasper.
Coach Wesley had de mannen duidelijke taken meegegeven en zo schakelde prinscarnaval Bram de nummer 7 van Gudok gemakkelijk uit, en koos het middenveld voor ''uit de duels'' blijven d.m.v lekker de voetballend oplossing te zoeken.

Na 2 kansjes voor de blauwwitte, kwam er een steekbal vanuit het middenveld richting scherpschutter Milan, de keeper was te laat en moest ingrijpen op de benen van de hongerige spits.
Wij dachten aan een penalty...., helaas werd het een doeltrap toegekend....

RUSTSTAND 0:0

Na een goede bespreking in de rust kwam Bladel gevaarlijk uit de startblokken in de tweede helft.
Milan mocht op volle snelheid weer op de keeper af, de verdediger ( waar Milan goed voor door sneed! ) dacht daar anders over en trok aan de noodrem.... overtreding.... strafschop!
Roel Abraha-Kadraba+ Penalty = GOAL. 0-1.

Na een spannend slot , waarbij Gudok alles op alles zette om te scoren...... profiteerde Bladel van de ruimtes achter de verdediging.... Capitano Milan werd weer weggestuurd richting de doelman.... dit keer geen verdediger in de buurt... tja... dan weet je weer genoeg, ook in de hoofdklasse gaat hij door ! 0:2.

Het TEAM werkte voor elke meter en hadden alles over voor de 3 punten. Niemand verzaakte en hielp elkaar.

De scheidsrechter floot af, en zo konden de 3 punten in de hesjestas!