19-01-2020
2 - 2

Scheidsrechter:   CH (Christ) vd Wildenberg
Vandaag konden we richting Oirschot voor een uitwedstrijd tegen de club die bij ons vooral bekend was van Roland Roefs. In de hoogtijdagen speelden hier nog een aantal Bladelse vedettes. Voor Coach Brands was het weer een moeilijke dag. Ondanks dat we toch een flinke selectie hebben van 21 man, misten we vandaag wederom een flink aantal mensen. We hebben wat geblesseerden en er waren er een paar een weekend weg (aangezien het eigenlijk nog winterstop zou zijn). Daarnaast waren Willie en Fluor Johnny samen naar de Efteling. Vandaar dat Appie en Willem ons kwamen versterken.

We zijn twaalf minuten onderweg als de nummer drie van de competitie op een 1-0 voorsprong komt. Er is een vrije trap op zo’n 18 meter van de goal en deze wordt (al dan niet) door de muur gestreept en Jimmy was kansloos. Daarna volgt de eerste kans voor Roel Wijnen, maar zijn afstandsschot mist richting. Niet veel later komen we alsnog langszij als Thijs de bal knap verovert. Thijs kan zelf niet verder met de actie, maar Holleman is er als de kippen bij om de bal mee te nemen. Hij zet een aantal stappen en schiet hem hard en hoog in de goal, 1-1. In de 35ste minuut komen we zelfs op voorsprong als de keeper van de tegenpartij de bal loslaat na een vrije trap. Misschien zat er een Bocht in?! Holleman schiet de rebound binnen en we gaan rusten met een 1-2 voorsprong.

In de tweede helft ging het wat op en neer, maar na een klein uur komt De Bocht terug tot een verdiende 2-2. Het was een afstandsschot dat aan de rechterkant van de goal binnenviel. De verdere hoogtepunten waren een kopbal van Roel Wijnen uit een corner die van de lijn gehaald werd en in de laatste minuut komen we goed weg, want toen had De Bocht moeten scoren. Al met al kunnen we redelijk tevreden terugkijken naar een 2-2 tegen de nummer twee.

Gelukkig is Jorg Vroomen heel gebleven in de vijf minuten die hij mee heeft gedaan, want de skivakantie is heel belangrijk. Daarnaast kunnen we vermelden dat verloren zoon Yoeri Adams na vijfenhalf jaar weer minuten heeft gemaakt in het achtste. Als het zo door gaat met de afzeggingen, kunnen we hem nog goed gebruiken! Tot slot kunnen we nog vermelden dat er zelfs in deze wedstrijd weer geblesseerden bij kwamen, waardoor zelfs Coach Brands de vlag moest hanteren. Deze man is van alle markten thuis!