07-12-2019
5 - 0

Scheidsrechter:   S.J.W.M. (Stan) van den Berg
Vandaag traden de blauw-witten op tegen het laagvliegende DVS uit Aalst.

Er stond een fris aanvallend Bladella op het veld, er werden maar liefst 12 (!) kansen gecreƫerd. Raar maar waar werd er geen een kans tegen het net aangeschoten. Achterin stond het perfect en er werd vaak gekozen voor de voetballende oplossing aan de bal.

Doel in de tweede helft was duidelijk. Snel goals maken en de wedstrijd beslissen. Blijven voetballen zoals wij dat kunnen met daarbij heel de wedstrijd druk op de tegenstander!

Een hattrick van prins Carnaval Bram, een goal van Joker Thijs en een knal vrije trap van Sepp, stond de teller na 50 minuten spelen op 5:0. De 3 punten bleven daarmee duidelijk in Bladel.
Al waren de boys na afloop wel van mening dat dit beter moet !

Dinsdag 10 dec mag de selectie gaan oefenen UIT tegen hoofdklasser Oirschot Vooruit.