01-12-2019
1 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Op deze zondagochtend stond de wedstrijd tegen Reusel op het programma.

Na de verliespartij van vorige week hunkerde onze jongens weer naar een overwinning dit moest gebeuren tegen aartsrivaal Reusel.

We beginnen niet al te best aan deze wedstrijd en Reusel krijgt wat kleine kansjes.

Halverwege de eerste helft krijgen we iets meer grip op de wedstrijd. Erik word diep gestuurd en trekt het strafschopgebied in tijdens deze actie word Erik licht getoucheerd hetgeen de scheidsrechter deed besluiten om de bal op de stip te leggen.

Eerlijk is eerlijk de scheids kan hem geven maar we mochten niet mopperen met dit vroege sinterklaas cadeau.

Michel gaat achter de bal staan en laat deze feilloos in het doel verdwijnen 0-1.

5 minuten later sluit de scheidsrechter voor het rustsignaal.

Na de thee begint Reusel feller dan ons en resulteert in een paar kansen mede dankzij goed reageren van Jimmy word een tegentreffer voorkomen. In de 70e minuut moeten we toch capituleren. Een schot van afstand word knap gekeerd door Jimmy maar in 2e instantie profiteert Reusel 1-1.

In de resterende minuten krijgen we zelf ook nog een flinke kans Erik kan 1 op 1 met de keeper van Reusel maar deze weet wonderbaarlijk genoeg redding te brengen op de dubbele inzet van Erik.

We lijken op een gelijkspel af te koersen tot de 88 minuut een goede corner van rechts die snoeihard zoals Jantje Koller dat in zijn tijd bij Dordmund kon binnen word gekopt door Bart Hoeks!!

1-2.....YES.

Vervolgens spelen we nog een dikke 5 minuten langer door maar daarna besluit de scheids toch af te fluiten.

De buit is binnen! Volgende week staat Casteren op het menu als we deze weten te winnen sluiten we weer aan bij de top 3.