Bladella JO13-1
23-11-2019
1 - 2

Scheidsrechter:   D. (Dave) Biemans
Na een goede overwinning op RPC 13-1, mocht er vandaag aangetreden worden tegen de buren. Reusel Sport.
Voor ons een bekende tegenstander, in de beker werd het 7-1 voor de blauw-witten.

Het team trad op zonder de geblesseerde Denzel de Vries.
Met een aangepaste opstelling wist het team dat het een lastige wedstrijd zou worden tegen een tegenstander die voornamelijk wilde spelen op de lange bal en fysieke duels wilden spelen.

Met een goede start met enkele scoringsmogelijkheden was het in minuut 16 raak. Mike draaide een corner zeer strak in en werd door een zwart-gele speler mooi in het eigen doel verwerkt.

In de rust werd duidelijk dat we minder op de fysieke duels wilden spelen, en voornamelijk de voetballende oplossing gevonden moest worden. Er lag namelijk ruimte genoeg om de tegenstander pijn te doen.

De 1-1 kwam kort na rust via onze linkerflank.
Het team werkte kei hard voor de 3 punten, aan een sterke mentaliteit lag het vandaag niet. In balbezit brachten we te weinig.

7 minuten voor tijd kwam de verlossende 1-2.
Bjorn Gol kwam met een heerlijke steekbal door het hart van de defensie richting de toen nog onzichtbare Hos... Maar de Hos was weer eens dodelijk effectief. 1 op 1 met de doelman werd niet gefaald.

Een hard werkend Bladella neemt de 3 punten weer mee naar het vertrouwde Bladel.