FC Eindhoven AV JO13-1G
02-11-2019
4 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Na een week met 2 goed afgeronde trainingen mocht de formatie van trainers Rob & Wesley aantreden tegen het wisselvallig presterende AV Eindhoven op veld 2. De eerste 10 minuten was niet de beste opening die we ons konden wensen. We keken na slordig uitverdedigen ongelukkig tegen een 0-1 achterstand aan. Het team straalde zelfverzekerdheid uit en kwam al snel op (1-1). Spits Milan verzilverde zijn 1 op 1 kans.

Het team legde na de aansluitingstreffer erg goed voetbal op de natte kunstgrasmat. Het was voor Eindhoven niet te belopen en het was wachten tot de 2-1 genoteerd mocht worden op het nog niet werkende scorebord. 5 minuten voor rust kwam de dik verdiende (2-1). Goed voorbereiding werk vanuit het team werd bekroond tot doelpunt door de vliegtuig snelle Milan.

RUSTSTAND: (2:1).

De mannen waren gebrand op de wedstrijd snel te beslissen in blauw-wit ( of groens....) voordeel. Na een rommelige periode zette Bladel een mooie aanval op vanuit achter. De bal lag in een bliksemschicht op rand 16 van AV Eindhoven en deze kans moet je Bjorn (Sol? Gol? Sol? Gol?) niet geven. Hij schoot de bal over de doelman heen. (3-1). Bladella gaf in de gehele wedstrijd 1 kans weg en creĆ«erde zelf genoeg mogelijkheden om te scoren. Complimenten aan onze doelman en achterhoede. Gelukkig verscheen ook de (4:1) op het scorebord. Een inworp op vijandgelijkgebied kwam uit op de ingeschoven Roel Abraha-kadabra, hij schoot de bal mega hard op de doelman van Eindhoven waardoor de bal voor de voeten kwam voor onze 'grote' Joker Thijs. Hij schoot met links (!!!!)  zijn eerste competitietreffer binnen.

Man van de wedstrijd: Martijn van de Ven. 10/10.

EINDSTAND (4:1).

Goede overwinning waardoor we nu plek 2 op de ranglijst warm mogen houden.