Winderige 2de helft voldoende voor grote uitslag in Oisterwijk

Bladella JO13-1
26-10-2019
1 - 7

Scheidsrechter:   B. (Bert) van der Meer
Na een 1-9 overwinning in de beker, mocht de fitte selectie van Bladel 13-1 aantreden tegen laagvlieger Trinitas Oisterwijk.

We begonnen sterk aan de wedstrijd, duels werden gewonnen en kwamen snel op 0-1 door een heerlijke goal van Milan.
De goede start konden we niet doorzetten omdat de bal al snel door een corner tot 1-1 werd verwerkt.
Met de wind tegen werd een voetballende oplossing zoeken moeilijk, het werd een rommelige eerste helft die we toch goed afsloten. De 1-2 kwam op het scorebord door de HOLS.
De assist was ook bij deze goal weer heerlijk!

Na enkele omzettingen en wissels besliste 13-1 de wedstrijd in een tijdbestek van 5 minuten.
Roel en Milan 2x maakte in deze tijd 3 goals. (1-5).
Trinitas was gebroken en werd weggespeeld door de blauw witten.
Alleskunner Bram mocht ook verdiend zijn goaltje meepikken. (1-6) en de goudenwissel Bjorn schoot de eindstand (1-7) binnen.

Een goede 2de helft zorgde voor een duidelijke uitslag ! en zo gingen de 3 puntjes gewoon weer mee naar thuis.

Volgende week weer een test UIT- naar Eindhoven.