Ook EFC puntloos naar huis!

Bladella JO13-1
EFC JO13-1
05-10-2019
3 - 2

Basis spelers:
Raf Huijbers  -  
Scheidsrechter:   T. (Tom) Meijer
Na een goede warming-up was 013-1 klaar voor de 3de ontmoeting met EFC dit seizoen.

De jongens startte GOED aan de wedstrijd, de duels werden sterk aangegaan en er werd op de juiste momenten diepte gezocht. Met Roel in de verdediging weerhield hem niet om toch weer een assist af te leveren. Hij kreeg de bal , en verzond een geweldige dieptepass richting striker Milan H.... En ook met zijn nieuwe schoenen ( boten, zoals Rob S. het benoemd ) wist Milan deze bal onhoudbaar binnen te schieten. 1:0 !

Na 5 goede kansen gecreëerd hebbende, is de 1:0 ruststand aan de magere kant !

De tweede helft werd in die zin een stuk spannender...

De 2:0 kwam gelukkig ook snel op het scorebord, aanvoerder Milan kreeg een heerlijke stift steekbal van de sterkspelende Sepp, en Milan ging op de brommer. PRRRRRRRR.... GOAL !

Helaas maakte we het onnodig spannend om een cornergoal tegen de krijgen....

De blauw-witte gaven zeker niet op en bleven hard werken. Het voetbal werd minder, maar het punt waar we beter in willen worden ( duels aangaan en hard werken ) was een ruim voldoende !

( de heerlijke (afgekeurde) goal van Sepp mag hierbij ook even benoemd worden..... helaas werd deze niet gezien.......pfff )

Nummer 9 Milan mocht de wedstrijdbal mee naar huis nemen, hij schoot 10 minuten voor tijd de 3:1 binnen na weer een hele mooie assist in de diepte van Neymar (mike) Seuntiens.

5 minuten voor tijd werd het weer onnodig spannend, standaardsituatie nummer 5 voor de tegenstander werd de 3:2. Een vrije trap van EFC werd niet lekker verwerkt waardoor deze in de goal verdween.

De slotfase was er een voor in de boeken, Bladella speelde de wedstrijd professioneel uit en zo konden we weer 3 punten opschrijven en blijft het team ongeslagen in de beker/competitie.
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven