15-09-2019
1 - 0

Scheidsrechter:   J. (Jorg) Vroomen
Afgelopen zondag speelde we tegen Bergeijk, Na de terugkeer van onze sluitpost Jimmy gingen we vol goede moed richting Bergeijk.

Positief was dat de wedstrijd deze keer wel doorging want vorig jaar stonden we voor niets in Bergeijk vanwege een late afmelding.

De eerste 10 minuten begonnen we goed, daarna werd ons veldspel slordiger en kreeg Bergeijk steeds meer grip op de wedstrijd.

Na een Corner van Ronny die op de paal werd gekopt door Roel Wijnen leken we weer iets beter in ons spel te komen.

Maar helaas kwam Bergeijk 10 minuten voor rust met een vlijmscherpe counter op voorsprong, Ik moet zeggen dat zelfs ik als verslaggever onder de indruk was van de splijtende pass van onze tegenstander, waarmee hij hun spits vrij voor Jimmy posteerde en voor 1-0 aan kon tekenen.

De 2e helft hebben beide verslaggevers niet fysiek meegemaakt i.v.m. andere verplichtingen naast het voetbal.

We hebben ons laten vertellen dat het onwijken van de grote getalen vallende eikels het spannendste moment van de 2e helft betrof.

1-0 Einstand betekend einde beker avondtuur Bladella 8 kan zich volop focussen op de competitie.

Deze week word het kampioenenbal geopend en word er echt om de knikkers gespeeld met onze eerste wedstrijd van het seizoen.

Aanstaande zondag trappen deze gladiatoren weer af om 12:00 thuis tegen Oirschot Vooruit 12.