08-09-2019
2 - 3

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Afgelopen zondag stond de derby met onze zuiderburen op het programma. Vorig jaar hadden wij tegen hetzelfde team van Reusel gespeeld dus we wisten wat ons te wachten stond.

Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd, het eerste kwartier resulteerde in verschillende mogelijkheden zowel voor het doel van Reusel als voor het doel van Bladella.

Net toen we dachten dat we met een 0-0 de rust in konden gaan besloot Reusel om het gaspedaal eventjes in te drukken waardoor onze debuterende keeper Bart Hoeks binnen 3 minuten tijd nog 2 keer mocht vissen.

De 2e helft begon, 5 minuten na rust komen we terug in de wedstrijd naar een frommelgoal van Johnny Loco. Dit gaf Bladella nieuwe moed, wederom wat kansen voor de Bladella aanval maar de scherpte ontbrak gedurende deze periode van de wedstrijd. Daarna wisselt coach Brands, Harm van Beers voor Eric (Sneltrein) Holleman. Het voordeel van Eric is dat als je een diepe bal geeft hij hier negen van de 10x als een golden retriever achteraan snelt en vervolgens alleen op de keeper af kan! Omdat hij simpel weg te snel is voor de verdedigers.

Bram Louwers komt te laat met een tackle.... GEEL.
Waardoor we 10 minuten met een man minder staan

Na 1 zondagsschot naar voren van John rond Eric deze pass koelbloedig af 2-2. in dezelfde 10 minuten met 10 man krijgt Eric nog een kans op snelheid en verschalkt wederom de Reuselse Doelman 2-3!

Met nog 15 minuten spelen wil Reusel alles op alles zetten om niet met een nederlaag de kermis op te gaan.

Maar mede door puik verdedigend werk van onze achterhoede en uitstekende inval doelman Paco van Gompel. Word ook in de resterende 15 minuten niet door Reusel gescoord.

De punten gaan mee naar Bladel en Eric Holleman word verkozen tot man van de wedstrijd! Hij mag de tietenbeker op de kermis aan zijn lippen zetten.

Het was nog lang onrustig tijdens de 3e helft op de Reuselse Kerms.