Bekerwinst bij Bergeijk 2-3

Bergeijk
Bladella JO13-1
31-08-2019
2 - 3

Scheidsrechter:   J.M.P. (Jesper) van Hout
Bergeijk JO13-1 (2:3) VV Bladella JO13-1 01-09-2019

Op een zonnig veldje mocht Bladella na 15 minuten scheidsrechters vertraging toch aantreden in Bergeijk voor de beker.
De eerste helft van de eerste helft begon Bladella niet goed, er werden geen duels gewonnen, geen druk vooruit gespeeld en we speelden ons eigen spelletje niet zoals onze talenten dat wel hebben laten zien vorige week zaterdag.
Het team was niet geconcentreerd, slordig in de passing en straalde niet uit dat we hier voor de 3 punten gingen. Om die redenen stonden we onder druk en gaven we onnodig kansen weg.
Na 21 minuten spelen viel er toch wel iets moois te bewonderen, de opbouw vanuit doelman Jasper, kwam uit bij de zeer technische begaafde Mike, die speelde zijn man uit, gaf een geweldige steekpass op de goed weglopende Milan Hols, die niet zelfzuchtig was en de bal voor open doel klaar legde voor de linkervoet van Hille ‘vanille’ ! GOAL!
Na de goal werden er genoeg kansen gecreëerd, Milan kreeg met 2 afstandsschoten, een 1 op 1 kans (lat), en een afgekeurde goal genoeg mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen..
Helaas, na 27 minuten spelen kreeg Bladella net voor rust de 1:1 tegen, te makkelijk balverlies op het middenveld werd via de linkervleugel van Bergeijk kei hard afgestraft.
RUSTSTAND (1:1)
Het begin in de tweede helft ging erg snel, minuut 32, Bladella zocht de voetballende oplossing, hierbij werd de bal verkeerd geraakt en belandde in eigen goal.. ook dat gebeurt ook al was de bedoeling van de pass heel goed ! 2:1…..
Na de eigen goal zagen we een ander Bladella die de versnelling eindelijk in de goede stand had gezet. Bjorn schoot van afstand op de lat, en ook de sterk spelende Sepp zat het niet mee. Maar, toch kwam daar minuut 35. Middenvelder Roel Abrahams kwam in balbezit in het as van het veld, speelde zijn man uit, gaf de bal heel scherp voor, op de inlopende Milan die de bal een minimaal tikje hoefde te geven voor de 2:2. Wat een voorzet…. Wat een GOAL!
Bergeijk kon op dat moment het tempo niet bijhouden en had erg veel overtredingen nodig om de blauw-witten tegen te houden. Toch kwam vleugelaanvaller Hille in minuut 42 er doorheen en gaf ook hier de bal strak voor, de bal schoot door en belandde op een uitgestoken arm van een verdediger van Bergeijk. PENALTY.
De formatie van Bladella heeft de afgelopen weken genoeg op strafschoppen geoefend, dus dit kon niet fout gaan.
Het team schoof Roel naar voren, hij nam deze pingel zo overtuigend en hard dat de keeper kansloos was. GOAL!

Zwaar bevochten overwinning, de strijd was aanwezig en dat is zeer belangrijk als het voetballend niet lekker loopt.
3 punten mee in de tas terug naar Bladel !

EINDSTAND (2:3)
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven