Leste Wedstrijd

Bladella 7
ZSC 4
26-05-2019
5 - 2

Scheidsrechter:   F.A. (Frans) van Ansem
Onze vrienden uit Westerhoven hebben vandaag toch de tijd genomen om ondanks Westerhoven Kermis af te reizen naar sportpark de Smarchtenbocht. Daarentegen is het aan Bladella 7 kant traditie geworden om de laatste wedstrijd van het seizoen niet meer te serieus op te pakken maar daarvoor in te plaats het lot te laten beslissen over de startopstelling.

De alom bekende tombola-opstelling kwam dit keer maar met enkele verassingen op de proppen.
Zo begon Erik als mandekker en Buikie als flitsende flankenloper. De andere spelers stonden nog in ieder geval in de buurt van hun normale positie.

Toch was gedurende de eerste helft niets meer over van het normaal zo goed georganiseerde elftal. Dit had zeer rommelig voetbal tot gevolg en het moet pijn gedaan hebben aan de ogen van de supporters.

Helaas voor ZSC komt echt talent altijd bovendrijven en ook met deze fantasieopstelling kwamen we gemakkelijk op een 3-0 voorsprong in de eerste helft.

Voor ZSC dan ook reden om in de rust te vragen of we de pleister er niet wat sneller af wilde trekken en of we bij een snelle 6-0 voorsprong het niet gewoon voor gezien wilden houden en de kantine in te duiken.

Hier wilde we best aan mee werken maar klaarblijkelijk wilden we hier geen moeite voor doen. We lieten zelfs toe dat zij als snel de 3-1 scoorden via een Penalty, zodat van een 6-0 overwinning geen sprake meer kon zijn.
ZSC kwam daarna zelfs nog terug tot 3-2.

Met de nodige wissels keerde het tij en de winst kwam nooit echt in het geding. Rustend op een uitstekend ingevallen verdediging bestaande uit louter Willem en Leon, normaal nooit op eigen helft te bekennen, werd er flink wat risico genomen om de 'broodnodige' 4-2 te maken.

Door dat er achterin 1 op-2 werd gespeeld kwam er natuurlijk veel druk te liggen op de Westerhovense verdediging en dit leidde natuurlijk tot de verlossende 4-2 en 5-2.

Geert werd verkozen tot man van de wedstrijd, mede dankzij zijn fantastische inzicht en tomeloze inzet, fabuleuze passes en bovendien zijn uiterst kalme uitstraling. Helaas werd dit noch beloond met het tietenglas 4.0, noch de snack van de week.
Dit is dan ook de reden dat Geert heeft besloten om zijn beslissing om te stoppen terug te draaien en alsnog een seizoen eraan vast te knopen. Op deze manier kan natuurlijk geen afscheid genomen worden.
Bovendien zou het zevende als mak lammetje achterblijven zonder deze geweldenaar.

To be continued...
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven