Zuiderburen uit in Hulsel

De Zuiderburen 2
Bladella 7
19-05-2019
1 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Vandaag een summier verslag.
Het was geen wedstrijd om over naar huis te schrijven dus dat doe ik dan ook niet.

Ondanks het feit dat de Zuiderburen geen aap kans hadden de eerste helft kwamen zij toch op 1-0 uit een corner. Deze hoekschop werd in eerste instantie op de kruising gekopt en in de rebound schoot de Zuiderburen toch naar raak van dichtbij.

Dit is niet de eerste keer dat we tegen een voetballend mindere ploeg op achterstand komen en wederom werd de druk door Bladella opgebouwd om toch de wedstrijd te doen kantelen.

Echter duurde het deze keer wel heel lang voordat het Zevende grip kreeg op de wedstrijd, mede door het stugge en soms harde verdedigen van de Zuiderburen. Hierbij werden ze bijgestaan door de dienstdoende arbiter die veel toeliet.

Uiteindelijk kwam het zevende toch nog langszij in de slotfase van de wedstrijd maar het bleef bij een 1-1 gelijkspel terwijl er wederom meer had ingezeten. Hiervoor hadden we wel wat effectieve om moeten gaan met de kansen die we kregen. Een puntje waar we ons op kunnen concentreren bij de volgende wedstrijd en misschien wel ook in het volgende seizoen.

Man van de wedstrijd was volgens mij de Keeper Roel Stoel, maar bind me er niet op vast.
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven