Bladella

Derby tegen Reusel Sport

Reusel Sport/CoTrans 8
Bladella 7
07-04-2019
0 - 1

Scheidsrechter:   J. (James) Kessels
Op 7 april, bijna een maand geleden, stond voor Bladella 7 de derby van het Zuiden van midden Noord-Brabant op het programma.
Een van de, zij het niet, de meest belangrijke wedstrijd van het seizoen. Helemaal nu de klassering van Reusel Sport net iets beter is dan die van ons.

Het belang van deze wedstrijd staat in schril contrast met de daadwerkelijke wedstrijd. Er werd wel hard gewerkt en hard gevochten maar dit leidde niet of nauwelijks tot kansen voor beide kanten.
Ondanks het gebrek aan kansen was er genoeg spektakel te bewonderen. Net als de eerste wedstrijd tegen Reusel ging het er af en toe hard aan toe. De doodschop die Michel op zijn enkel kreeg is hij nog steeds niet te boven en de spelers van zijn voormalige club konden niet ontkennen dat er moedwillig de kans werd genomen dat de tegenstander geblesseerd zou raken bij het onbesuisde inkomen van Reuselse.

De wedstrijd werd uiteindelijk beslist door een spaarzaam moment van uiterste genialiteit; met een perfecte steekbal door het midden van de Reuselse verdediging werd Erik volledig vrij voor de keeper gezet door Geert. Dergelijke buitenkansje zijn aan Erik meestal wel besteed en ook ditmaal werd de bal vakkundig achter de keeper gewerkt.

Naast deze goede goal zijn er verder maar weinig zaken om over te schrijven. Het verdere verloop van de wedstrijd vond vooral plaats op het middenveld en wanneer er iemand dreigde de 16 meter binnen te komen werd er adequaat ingegrepen door de verdedigers. Aan de andere kant was het beeld hetzelfde.

Beide keepers kunnen waarschijnlijk de kleren ongewassen terug stoppen in de tas voor de volgende week.

Gelukkig was het weer mooi net als de uitslag want over het voetbal viel niet naar huis te schrijven.

Ik ben zelfs al vergeten wie uiteindelijk de man van de wedstrijd is geworden.
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven