Bladella 7
25-11-2018
3 - 1

Scheidsrechter:   J.H.C. (Jan) Vermeulen
Vandaag stond de wedstrijd tegen Hoogeloon op het programma. Hoogeloon doet het goed dit seizoen en vandaag konden we kijken of ze ook echt zo goed waren. We begonnen slecht en daarmee bedoel ik dan ook echt slecht. Alle ballen en duels werden door Hoogeloon gewonnen. Binnen het half uur stonden we met 3-0 achter en waren wij nog geen één keer aan de goal geweest. Hoogeloon had een goede spits voorin staan die vakkundig een hattrick scoort. Gelukkig was het daarna snel rust.

In de tweede helft zijn we nog één keer gevaarlijk geweest uit een corner (toch één van onze specialiteiten dit jaar), maar de keeper redt. Zo’n tien minuten voor tijd makten we toch nog een goal. Een vrije trap werd doorgekopt door Middel Stoel en Thijs van Zalm kan binnen werken. De goal kwam eigenlijk te laat en Hoogeloon pakt (verdiend) de punten. Gelukkig zijn er nog wel wat positieve punten die we kunnen vermelden:
- We hadden een ruime bank met vier spelers
- De trouwe supporters waren weer present
- Johnny is een goede sponsor van de derde helft (hij verloor bijna al het toepen)

Daarnaast is er nog één drama. Johnny heeft het befaamde tietenglas kapot laten vallen. Johnny zal dus opzoek moeten naar een nieuw glas. Hopelijk heeft hij deze gevonden voor zondag 13:45 uur als bekend wordt wie ‘man of the match’ is geworden in de derby tegen Reusel. Voor de liefhebber: 12:00 uur aftrap op Sportpark De Smagtenbocht. Tot volgende week