DBS JO11-6
29-09-2018
1 - 4

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Een wat late doch korte wedstrijdbeschrijving, maar zeker de moeite waard vanwege de geweldig sterk gespeelde match.
De 1e helft ontpopte zich als een duel wat 2 kanten in kon. Lange tijd hielden de 2 temas elkaar in evenwicht, totdat er een doelpunt gevierd kon worden door de tegenstander uit Meerhoven. Daarna begon ons offensief pas goed. Een afstandschot van Jens belandde op de verre paal, buiten bereik van hun doelman. Even later kreeg Tieme een kans om af te drukken, maar zijn knal ging recht op de keeper af. Intussen wist Olaf ook enkele gevaarlijke deskundig ballen te verwerken. Zodoende werd er voor rust werd er niet meer gescoord.
We kwamen niet echt goed uit de startblokken, want we liepen al vrij snel tegen een 2e treffer aan. Toch werd er onverstoord de aanval weer gezocht en dat werd beloond met een prachtige goal van Jens. Hij stoomde op de linkerflank van achteruit op en kwam na een kaats in scoringspositie. Zonder een moment na te denken nam hij de bal op z'n slof en deze verdween nu wel in het doel. Nog een fantastische aanval na afjagen door Jurre en via een pass van Bram vanuit het middenveld, stelde Tieme in staat op het vijandelijke doel te vuren. Helaas voor ons leverde dat geen doelpunt op. Later lukte dat de DBS-ers beter. Met menig klasse redding wist onze keeper de eindstand nog te beperken tot 1-4.
Het laatste fluitsignaal van de goedleidende scheidsrechter (leider van de tegenstander), werd gevolgd door een klaterend applaus van de toeschouwers, om de spelers op 't veld te bedanken voor een heerlijk onderhoudend schouwspel.
Na afloop in het kleedlokaal het team een dik compliment gegeven voor de super inzet en het met vlagen laten zien van mooi voetbal. Dit was zeker met stip onze beste wedstrijd tot nu toe.

MOMENT VAN DE WEEK:
Mooi om te zien dat er best aardig gevoetbald wordt, met een tegenstander die daar wat meer gelegenheid voor biedt. Bijvoorbeeld het combinatie-spel tussen Marjolein en Bram op het middenveld.