Bladella

Fysiek sterk Marvilde

Marvilde JO11-3
Bladella JO11-7
12-05-2018
5 - 0

Scheidsrechter:   X. (Xander) Dirks
Vanochtend helaas met 5-0 verloren tegen een fysiek sterk Marvilde. Ondanks door een aantal knappe reddingen van Sven, konden we toch niet voorkomen dat we met rust tegen een 3-0 achterstand aankeken. Door het fysieke spel van de tegenstander liepen er een aantal van ons kleine blessures op. Het voordeel hiervan was dat er voldoende gewisseld kon worden. Eerst was het Ivo die een bal in zijn gezicht kreeg. Vervolgens was het Tieme die werd getackeld. En in de 2e helft ging Sven nog door zijn enkel, kreeg ook Marjolijn nog een bal in haar gezicht, en werd Mesam ook nog hard aangepakt (tot zijn grote woede...). Het duurde even voordat hij daarvan was afgekoeld.
Al met al maakte het fysieke spel van Marvilde toch teveel indruk om zelf echt aan voetballen toe te komen.
Misschien lag dat ook wel aan de invallende coach, want Mesam gaf in de rust aan dat zij in de war waren door de opstelling.

IN TEAM VAN DE WEEK:
Femke van der Veen (verdediger)
SPELER VAN DE WEEK:
Sven Willems
AANGEVER VAN DE WEEK:
Ivo Bles

MOMENT VAN DE WEEK:
Het mooiste voorval is toch wel dat Jens, mede door het gebruik van PSV shampoo (sorry Tieme) elke week beter wordt en (nog) harder gaat lopen.

LEUK OF INTERESSANT VOORVAL OF UITSPRAAK:
Gelegenheidcoach Marco (vader van Tieme) kreeg deze welverdiende complimenten van de aanwezige ouders: "Ondanks alle kleine blessures hadden we natuurlijk het grote geluk dat Marco een gedreven coach en getalenteerd schrijver blijkt te zijn."
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven