Bergeijk O11
21-04-2018
1 - 8

Scheidsrechter:   Beerens, T.P.J.G. (Tim)
Vanwege de afwezigheid van Sven, was het doel gedurende de gehele wedstrijd het werkterrein voor Marjolein en mocht ze daar haar kunsten vertonen. En omdat Ivo een blessure had opgelopen in de voorafgaande week, was een extra speler geen overbodige luxe. Mooi dat Nesar, het broertje van Mesam, bereid was om, na de match met zijn eigen team, ook nog met ons mee te doen. Zodoende hadden we alsnog een wisselmogelijkheid. De tegenstander uit het Bergeijkse mocht aftrappen en ging wat voorzichtig van start. Van beide kanten was het in 't begin wat aftasten. De 0-1 brak de ban en het spel werd daarna voornamelijk bepaald door de tegenstander. Na de het 2de doelpunt kwamen wij beter in de wedstrijd en volgde onze beste fase. Een solo van Nesar aan de rechterflank tot aan de achterlijn eindigde met een strakke voorzet op Nick, die geen moment aarzelde en het leder tegen de touwen knalde....wat een klasse goal! Hierna kwamen er nog enkele goede kansen op de gelijkmaker, maar die wilde maar niet vallen. En volgens een ongeschreven voetbalwet; als je de kansen zelf niet benut, dan.... Dus eindigde de 1e helft in een 1-3 achterstand.
Helaas konden we het goede spel van de periode net voor rust niet handhaven. Een extra doelpuntje van onze kant zat er ook niet meer in, hoewel we dat eigenlijk wel verdiende, gezien de energie die er op de mat werd gelegd en het geloof in een beter resultaat. De gasten uit Bergeijk konden het doel echter wel vinden. Nog zo'n 5 keer waren zij trefzeker, voordat de scheidsrechter voor de laatste keer op zijn fluitje blies. Al met al was de tegenstander (één van de titelkandidaten) een maatje te groot voor ons, maar toch de complimenten voor de getoonde arbeid.