Bladella

Afspraken nakomen!

EFC JO11-4
Bladella JO11-7
14-04-2018
7 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Een mooie wedstrijd lag in het verschiet tegen een van de naaste concurenten uit Eersel. Dat zijn dé momenten om te kijken waar we staan en leveren vaak een leuke gelijkopgaande en spannende strijd op. Dus de mouwen opgestroopd en er lekker tegenaan zou je zeggen. Nou dat viel eerlijk gezegd behoorlijk tegen. In het begin konden we het nog aardig bijbenen, zeker tot aan het 2e tegendoelpunt. Maar daarna ging het kaarsje al bijna uit en kwam de een na de ander naar de kant voor een wissel. Men was al moe of had andere pijntjes opgelopen. Het leek wel alsof men de avond ervoor een voorschot had genomen op het aanstaande PSV-feestje. Al met al had dat geen positief effect op ons spel. We gingen dan ook de rust in met een 3-0 achterstand en helaas moest Tieme ons ook nog verlaten voor een andere afspraak.
De 2e helft starten we, na de gebruikelijke keeperswissel en Mesam weer op zijn vertrouwde positie, vol goede moed voor een beter resultaat. In alle ijver om de achterstand goed te maken, vergaten we de bekende afspraken. Regelmatig stond er een tegenstander vrij voor de goal en de middenvelders lieten hun verdedigende taak nogal eens vallen. Ook het aansluiten van de verdediging bij balbezit, waar steeds op gehamerd wordt, is voor verbetering vatbaar. Dat brak ons op en EFC maakte daar dankbaar gebruik van door nog eens 4 keer te scoren, voordat wij iets terug konden doen. Gelukkig wist Nick, in samenwerking met Bram, met een prima doelpunt de eer nog een beetje te redden voor ons. Edoch niet getreurd, volgende week komt er weer een nieuwe kans om ons spel te verbeteren en als we dezelfde inzet tonen die PSV afgelopen zondag tegen Ajax liet zien, dan komt het vast wel goed.
Tot slot nog een dik compliment voor de jonge vrouwelijke scheidsrechter, die zich achteraf verontschuldigde voor de énige vergissing die ze maakte bij een ingooi.

IN TEAM VAN DE WEEK:
Nick van der Plas (middenveld)
SPELER VAN DE WEEK:
Marjolein Raijmakers
AANGEVER VAN DE WEEK:
Femke van der Veen

MOMENT VAN DE WEEK:
Het tegendoelpunt van Nick aan het eind van de wedstijd.

LEUK OF INTERESSANT VOORVAL OF UITSPRAAK:
Vanwege de afwezigheid van Gerie had Jos de papa's gevraagd om de wissels op hen te nemen. Die waren snel akkoord en kwamen al enthousiast met allerlei wissel voorwaarden, zoals "één verkeerde pass, meteen d'r uit". Dat beloofde nog wat. Maar alle goede voornemens ten spijt, stonden de mannen braaf aan de andere kant langs het veld en lieten alle verantwoording toch maar aan Jos over.
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven