Bladella

Pijnlijk verlies op concurrent

Rood Wit V 7
Bladella 7
15-04-2018
2 - 1

Scheidsrechter:   E (Erwin) vSpreuwel
Na de goede wedstrijd tegen koploper Oers van vorige week, mochten we vandaag tegen een ander team uit Veldhoven aantreden.
Vooraf leek de missie duidelijk, bij een nederlaag voor Bladella zou hekkensluiter Rood Wit op gelijke punten komen.

Met de lange blessurelijst hadden we wederom te doen met 10 afmeldingen. Hiervoor kregen we weer versterking met Ben, Jeroen en Kees.

In het begin van de wedstrijd probeerden beide teams wat af te tasten en gebeurde er nog niet veel. Rood Wit leek aanvallend iets dwingender te zijn, maar kon Roel niet echt op de proef stellen.

Bladella was aan de bal te slordig om echt tot goede kansen te komen en de Veldhovense verdediging had weinig moeite met de lange ballen en voorzetten.

Aan de andere kant kreeg Bladella een voorzet niet goed weg, en toen de bal bij de tweede paal bij een rood-witte aanvaller kwam, stond de 1-0 op het scorebord.

Wat later kreeg Rood Wit wederom te veel ruimte voor een voorzet, die bij de tweede paal volledig vrijstaand binnen gewerkt kon worden.

Met deze 2-0 achterstand begonnen er wat frustraties op te spelen, mede vanwege het slappe spel zonder bal en de slordigheid met bal.

In de rust werd besloten de boel om te gooien. 3 wissels, een andere formatie en meer druk naar voren.

Hierdoor had het zevende in de tweede helft wel meer het heft in handen. Tot grote kansen leidde dat helaas niet. Helaas vielen er weer twee spelers geblesseerd uit, toen Pako en gastspeler Kees last van hun hamstring kregen. Het blessure spook is dus vooralsnog ook nog steeds niet verdreven.

Na een slordigheidje achterin bij RoodWit kon Erik de bal oppakken en alleen op de keeper af gaan. Hij faalde niet en zorgde voor de 2-1. Met nog een klein kwartier op de klok probeerden de mannen uit Bladel nog een keer aan te zetten, maar de Veldhovense verdediging gaf niets meer weg en haalde zonder grote problemen het eindsignaal.

Door de vijfde nederlaag op rij is bladella nu gedeeld laatste, met wel nog een extra wedstrijd tegoed. Na afloop werd keeper Roel nipt voor Kees uitgeroepen tot Man of the Match.
 
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven