Bladella

Slechts klein verlies

Bladella JO11-7
Hapert JO11-4
07-04-2018
1 - 3

Scheidsrechter:   F. (Felix) Fransen
Voor de warming-up van de wedstrijd de spelers nog even herinnerd aan de "kerstboom" variant en wat de taken voor elke positie betekenen. Na de aftrap van de buren uit Hapert werd al snel duidelijk dat we aan hen een geduchte tegenstander zouden hebben. We werden steevast achteruit gedrongen en de verdediging had het moeilijk om zich staande te houden tegen hun aanvallen. Het duurde dan ook niet lang of de 0-1 lag achter onze keeper in het netje. Vreemd genoeg kwamen we daarna steeds beter in de wedstrijd. Echter tot grote kansen voor ons leidde dat nog niet, maar ook de mannen uit Hapert hadden meer en meer moeite om voor ons doel gevaarlijk te worden. Zo bleef het aardig gelijk opgaan gedurende de rest van de 1e helft en werd er niet meer gescored.
Dat gaf voldoende perspectief voor het vervolg en als er met de nodige discipline verder gespeeld zou worden, was een klein stuntje tegen de veel beter geklasseerde tegenstander best wel mogelijk. We konden vanaf nu meer tegenspel bieden en kregen enkele prima mogelijkheden om tot de gelijkmaker te komen. Waarschijnlijk door de overmoedige aanvalsdrang, liepen we volledig onnodig tegen een 2e tegengoal op, die te snel werd gevolgd door de 0-3. Dat stuntje zat er dus niet meer in helaas, mede door hun goede keeper. Toch bleven de kansjes voor ons zich voordoen. Het pleit voor de inzet van het team dat men niet opgeeft en daardoor konden we uiteindelijk via Bram een welverdiende tegentreffer aan laten tekenen, wat de score een beter aanzien gaf. De laatste noemenswaardige gebeurtenis van de wedstrijd was een overtreding begaan door een van onze verdedigers, die een penalty opleverde voor Hapert. De strafschopnemer was blijkbaar te geconcentreerd om dit buitenkansje te benutten, want hij mikte iets te hoog, waardoor het leder ruim over de deklat suisde. Zodoende bleef de uitslag 1-3, hetgeen een prima resultaat is voor ons.

IN TEAM VAN DE WEEK:
Tieme Lavrijsen (middenvelder)
SPELER VAN DE WEEK:
Bram Verhoeven
AANGEVER VAN DE WEEK:
Sven Willems

MOMENT VAN DE WEEK:
Het doelpunt van Bram.

LEUK OF INTERESSANT VOORVAL OF UITSPRAAK:
Coach Gerie was in de veronderstelling dat de aftrap een half later zou zijn en zat op tijdstip van verzamelen nog op z'n gemak thuis de krant te lezen. Als "bewaarder" van de intrapballen verscheen hij, na een belletje, wat later op het veld, zodat een aangepaste warming-up noodzakelijk was.
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven