Bladella

Helaas weer een nederlaag

BES 2
Bladella 7
25-03-2018
6 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
De klok verzet en een vroege uitwedstrijd in Borkel. Niet iedereen had de nacht ervoor even goed verteerd, maar we hadden met dank aan gastspelers Robbie en Roberto toch een representatief team staan. Helaas wel zonder keeper Jimmy, waardoor gelegenheidskeepers Roel (eerste helft) en Tim (tweede helft) de handschoenen aan mochten trekken.

Zoals verwacht nam Bes het heft in handen in de eerste helft, maar Bladella gaf weinig grote kansen weg. Net als in de thuiswedstrijd had de verdediging van de roden de grootste moeite om onze snelle spits Erik af te stoppen. Na een te korte terugspeelbal kon hij voor het eerst aanleggen, maar de keeper stond goed op te letten.

Kort daarna brak Erik twee keer door via de flank, maar de ene keer was zijn voorzet net te scherp en de tweede keer kon een verdediger de bal nog net tot corner verwerken voordat een teamgenoot er bij kon.

Zo leek de wedstrijd richting een 0-0 te kabbelen, maar iets voor de rust kreeg Bladella een corner niet weg waarna deze na een heuse scrimmage tegen de netten ging. Qua veldoverwicht een terechte 1-0 ruststand, qua kansen had Bladella er beter voor kunnen staan.

Kort na rust leek Bladella wat terug te doen, toen gastspeler Robbie doorbrak en aan buitenspel ontsnapte. Oog in oog met de keeper was hij niet zelfzuchtig en legde breed op de meegeslopen Willem. Die sloop helaas iets te snel mee waardoor hij wel buitenspel stond en zijn intikker werd afgekeurd.

Aan de andere kant gingen de eerste twee kansen direct tegen de netten achter gelegenheidskeeper Tim. De 3-0 leek, met de afgekeurde goal voor het breekpunt in de wedstrijd te zorgen. Zeker toen daar wat later nog een 4-0 achter volgde. De twee gastspelers zorgden wel voor een eretreffer, toen Roberto goed voor zijn man kwam bij de eerste paal en een corner van Robbie binnen knikte.

Ook in de tweede helft was Erik bij vlagen ongrijpbaar voor de verdedigers, maar helaas ook even ongelukkig in de eindpass of afwerking. Het team uit Borkel ging in de tweede helft wel klinisch met de kansen om en kon via een penalty en nog een velddoelpunt uiteindelijk naar 6-1 uitlopen.

De eervolle vermelding voor Man van de Wedstrijd ging logischerwijs naar Erik. Helaas werkten de douches niet in Borkel en mocht het zevende dus nog lekker bezweet weer terug in de auto naar Bladel.
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven