Bladella

Matig is nog te positief

Bladella 7
Riethoven 3
11-03-2018
0 - 4

Scheidsrechter:   Heusschen, Joris
Zondag 11 maart, na een periode van bittere kou mochten de mannen van sponsor AB steigerhout weer aantreden.
De thuiswedstrijd tegen Riethoven leek, met het het oog op de ranglijst, een mooie mogelijkheid om aan te haken bij de middenmoot. Met liefst 10 afmeldingen was echter ook duidelijk dat het zeker geen makkelijke pot zou worden. Gelukkig kregen we met Ben en Jordy versterking van het 6e en 8e, zodat we toch voldoende spelers hadden.

Helaas werd het een wedstrijd om snel te vergeten. We begonnen nog met goede moed, maar het ervaren Riethoven had de zaakjes achterin redelijk op orde. Nadat een lange bal net over Ronny heen vloog, kwam de uitploeg op 0-1.

Ook daarna had het zevende moeite om tot grote kansen te komen, ondanks het overwicht qua balverlies. Het dichtst bij was Bladella nog toen een corner van Tim tegen de lat draaide. Het slordige spel en de onmacht zorgde voor enige frustratie bij sommige spelers waardoor we in de loop van de eerste helft in een neerwaartse spiraal terecht leken te komen.

Aan de andere kant bleef Riethoven gevaarlijk in de tegenstoot. Na miscommunicatie achterin kon de spits van Riethoven nog voor de rust voor 0-2 zorgen.

Met een paar aanvallende wissels trachtte coach Brands het tij te keren. Helaas viel al snel de 0-3, wederom nadat er niet goed gecoacht en ingegrepen werd. Koren op de molen van de ervaren tegenstander, die ook in de tweede helft Bladella liet ploeteren om het spel te maken.

Door de off-day kwam dat er totaal niet uit bij de blauw-witten. Wederom uit een corner kwam het meest spectaculaire dat Bladella liet zien. Helaas scheerde de snoeiharde volley van Pako rakelings over de lat. Het leed werd compleet toen Riethoven naar 0-4 counterde, waarna het team uit hun lijden werd verlost.

In de zeer matige pot voetbal, die eigenlijk het beschrijven niet waard was, werd gastspeler Ben voor de tweede keer dit seizoen (!) uitgeroepen tot Man of the Match. Toch nog iets dat voor herhaling vatbaar is gebleken.
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven