Bladella

10 en 10

WODAN 8
Bladella 7
18-02-2018
10 - 0

Scheidsrechter:   Raaijmakers, Anthony
18 februari, uit tegen titelkandidaat WODAN dat nog ongeslagen was. Een zware kluif dus. Ook mochten de wekkers lekker vroeg gezet worden, om 9.45 stond de aftrap gepland. Helaas was de scheids 20 minuten te laat, dus werd dat nog ietsje later.

Het begin van de wedstrijd begon aardig, met binnen de eerste minuut aan beide kanten van het veld een grote kans. Daarna kwam WODAN na twee goede uitbraken over de flanken op 2-0.
Bladella kreeg ook de nodige kansen, waaronder goede kopballen van Rob en Roel na 3 corners op rij. Wat ons vooral nog bij zou blijven waren echter een aantal aardige 'bloopers'. Rob liet de bal achter zich uit zijn handen vallen bij een ingooi en Leon schoot een open piek hopeloos over nadat Tim half langs de bal trapte. Met een beetje meer geluk (of finesse) hadden we het dus weer spannend kunnen maken.

Vlak daarna werd het echter een mission impossible en verdween de spanning uit de wedstrijd. WODAN kwam na een penalty op 3-0 kwam en Bladella moest met 10 man verder na het wegsturen van Jimmy.
In het vervolg van de eerste helft bleef de schade nog redelijk beperkt: ruststand 4-0.

In de tweede helft probeerde Bladella er maar het beste van te maken en misschien een goaltje mee te pikken. De kwaliteit van de afwerking was echter niet voldoende om de keeper van WODAN te passeren. Positieve noot is wel dat we ook met 10 man tegen de titelkandidaat nog een paar leuke kansen bij elkaar konden voetballen.

Toch scoorde Bladella nog een keer toen Willem de bal schitterend tegen de touwen ramde. Helaas was dat achter onze invaller-keeper Jorg, waardoor de 0 voor bladel op het scorebord bleef staan. WODAN kon de score nog uitbreiden naar 10-0 en in de 37e minuut van de tweede helft besloot de arbiter om de 10 man van het zevende van Bladel uit hun lijden te verlossen.

Joey werd verkozen tot man van de wedstrijd. In de verkiezing kon zelfs coach Brands zijn eerste puntje van het seizoen sprokkelen voor het klassement.

Tot slot nog een eervolle vermelding voor Erwin van Spreuwel, die deze wedstrijd vooral door 'Grijs' van Ham en Rob Vervoort hard werd gemist. De afwezigheid van onze gewaardeerde vlagger laat zich nu keihard al voelen.
 

Verslagen

VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven