Scheidsrechter:   Vink, Louk
Gisteren speelden we de uitwedstrijd tegen Psv amateurs, dat is dubbelop ik weet het. Het complex op de Herdgang maakte indruk op een groot deel van onze selectie, vooral Jorg was helemaal in zijn element met zoveel rood wit.

Omdat 't sportpark zo groot is en correcte bewegwijzering de boel alleen maar makkelijker zou maken duurde het even voor we in de kleedkamer waren.

Een mooie ruime kleedkamer voor de mannen, we zaten ook lekker ruim voor de verandering. De perfecte setting voor onze wekelijkse peptalk.

Bij het verlaten van de kleedkamer op weg naar de warming up bleek wederom hoe groot het sportpark is, we zouden de wedstrijd gaan spelen in de verste uithoek, 3 haltes met de stoptrein verder. Waarschijnlijk wilden ze zeker weten dat niemand ons kon zien.

Over treinen gesproken, aangezien we naast 't spoor speelden kwamen er volgens Erik 43 stoptreinen, 14 intercity's en 8 goederentreinen voorbij tijdens de wedstrijd. Erik stond wissel en kon dit mooi in de gaten houden.

Hij was vast niet de enige die dit in de gaten hield want na amper een minuut of 20 spelen stonden we alweer op een ruime achterstand. De trouwe lezers zullen hier een rode draad door ons seizoen in zien. Bij rust was het 3-0 voor psv.

Kort na rust viel de 4-0. Psv wilde vermoedelijk aan 't doelsaldo werken en maakte ook nog de 5 en de 6-0. Vlak voor tijd konden we nog iets terug doen waardoor we 't veld verlieten met een 6-1 eindstand.

Zo zie je maar, de betere ploeg wint niet altijd de wedstrijd.

Bij het terugkeren naar de kleedkamer zagen we nog net een glimp van de dames van Ajax die de bus verlieten. Later zouden ze de dames van psv inmaken.

De man van de wedstrijd was dit keer niet Jimmy, die na deze wedstrijd overigens wel meer doelpunten op z'n naam heeft staan dan de meeste van onze voorhoede spelers.

Bart liet zich het bier uit de tieten beker goed smaken, zelfs na deze domper want zoals Bob Marley zou zeggen "dont worry, everything is gonna be alright".

We maken ons weer op voor de volgende wedstrijd, namelijk de thuiswedstrijd tegen Bes 2, ze staan derde maar dat zegt natuurlijk niks. Met nu al 8 afmeldingen zal 't wel een hele opgave worden om 11 spelers aan de aftrap te krijgen.